Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/16054-1/ Postříbřený náramek tyrkenit kulatý    - Šperky
/16054-1/ Postříbřený náramek tyrkenit kulatý    - Šperky
1 z 1
Nové

/16054-1/ Postříbřený náramek tyrkenit kulatý

Kup teď
Cena
325 Kč
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Doporučená zásilka 85 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Bankovním převodem
Podrobnosti
/16054-1/ Postříbřený náramek tyrkenit kulatý
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený náramek tyrkenit kulatý

 

***AUTORSKÝ ŠPERK***



Typ náramku: řetízkový, délka nastavitelná až na cca 21 cm
Materiál: postříbřený kov
Barva materiálu: stříbrná lesklá, v ozdobné části patinovaná
Specifikum: ručně vyrobeno, krásný šperk
Centrální kámen: přírodní tyrkenit - barven do tyrkysově zelené barvy, aby co nejvíce imitoval tyrkys, 3 ks
Velikost kamene: cca 10 mm  průměr (kulatý)
Barva kamene: tyrkysově zelená žíhaná neprůhledná
Hmotnost náramku: cca 16 g

Autentické foto, kupujete přesně tento šperk

 

 

 

 

Howlit/tyrkenit:

se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Uložíte-li ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud je způsobena příliš aktivní myslí. Lze jej rovněž použít jako elixír a přibližně hodinu před ulehnutím z něho upíjet.

Howlit napomáhá spojení s duchovními dimenzemi.. Pomáhá také při práci s minulými životy. Pokud soustředíte mysl na howlit, můžete cestovat do jiné dimenze.

Učí  trpělivosti a potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Kousek howlitu v kapse dokáže pohltit váš vlastní vztek společně s jakoukoli zlostí vrženou proti vám kýmkoli jiným. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy.

Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city; zejména ty, jež mají kořeny v minulých životech. Odhaluje vlákna, která spojují staré emoce s vaším dnešním životem a fungují jako jejich spouštěče.

Léčitelé věří, že přináší úlevu při nespavosti. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání. Můžeme z něj vyrobit užitečnou drahokamovou esenci.

Pokud si howlit vložíte do kapsy, bude neutralizovat působení negativních sil. Barvený do tyrkysova se nazývá tyrkenit

Naleziště: USA, Zimbabwe

Postříbřený náramek tyrkenit kulatý ***AUTORSKÝ ŠPERK*** Typ náramku: řetízkový, délka nastavitelná až na cca 21 cm Materiál: postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná lesklá, v ozdobné části patinovaná Specifikum: ručně vyrobeno, krásný šperk Centrální kámen: přírodní tyrkenit - barven do tyrkysově zelené barvy, aby co nejvíce imitoval tyrkys, 3 ks Velikost kamene: cca 10 mm průměr (kulatý) Barva kamene: tyrkysově zelená žíhaná neprůhledná Hmotnost náramku: cca 16 g Autentické foto, kupujete přesně tento šperk Howlit/tyrkenit: se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Uložíte-li ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud je způsobena příliš aktivní myslí. Lze jej rovněž použít jako elixír a přibližně hodinu před ulehnutím z něho upíjet. Howlit napomáhá spojení s duchovními dimenzemi.. Pomáhá také při práci s minulými životy. Pokud soustředíte mysl na howlit, můžete cestovat do jiné dimenze. Učí trpělivosti a potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Kousek howlitu v kapse dokáže pohltit váš vlastní vztek společně s jakoukoli zlostí vrženou proti vám kýmkoli jiným. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy. Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city; zejména ty, jež mají kořeny v minulých životech. Odhaluje vlákna, která spojují staré emoce s vaším dnešním životem a fungují jako jejich spouštěče. Léčitelé věří, že přináší úlevu při nespavosti. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání. Můžeme z něj vyrobit užitečnou drahokamovou esenci. Pokud si howlit vložíte do kapsy, bude neutralizovat působení negativních sil. Barvený do tyrkysova se nazývá tyrkenit Naleziště: USA, Zimbabwe

Nabídka č. 7025964857 Vystaveno 05.04. 16:04 Zobrazení: 8