Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/18027/  Postříbřený náramek zdobený přírodními kameny     - Šperky
/18027/  Postříbřený náramek zdobený přírodními kameny     - Šperky
1 z 1
Nové

/18027/ Postříbřený náramek zdobený přírodními kameny

Kup teď
Cena
682 Kč
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Doporučená zásilka 85 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Bankovním převodem
Podrobnosti
/18027/ Postříbřený náramek zdobený přírodními kameny
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený náramek zdobený přírodními kameny


 

*** AUTORSKÝ ŠPERK***

 

 

Typ náramku: řetízkový. Délka náramku nastavitelná až na cca 18,5 cm

Materiál: postříbřený kov

Barva materiálu: stříbrná lesklá

Kameny: přírodní křišťál probarvovaný do modré a růžové barvy připomínající rubín a akvamarín

Velikost největšího kamene: cca 36 x 15 mm (nepravidelný tvar)

Barva centrálního kamene: průhledná růžová 

Hmotnost náramku: cca 33 g

Poznámka: kameny jsou výrazné a vysoké, viz foto v detailu


Autentické foto, kupujete přesně tento šperk

 

 

 

 

Křišťál:

Léčebné využití: 

vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci. 

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení

Vlastnosti: Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.

Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. 

Znamení: Blíženec (22.5.-21.6.), Lev (23.7.-22.8.) , Kozoroh (22.12.-20.1.)

Postříbřený náramek zdobený přírodními kameny *** AUTORSKÝ ŠPERK*** Typ náramku: řetízkový. Délka náramku nastavitelná až na cca 18,5 cm Materiál: postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná lesklá Kameny: přírodní křišťál probarvovaný do modré a růžové barvy připomínající rubín a akvamarín Velikost největšího kamene: cca 36 x 15 mm (nepravidelný tvar) Barva centrálního kamene: průhledná růžová Hmotnost náramku: cca 33 g Poznámka: kameny jsou výrazné a vysoké, viz foto v detailu Autentické foto, kupujete přesně tento šperk Křišťál: Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci. Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení Vlastnosti: Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. Znamení: Blíženec (22.5.-21.6.), Lev (23.7.-22.8.) , Kozoroh (22.12.-20.1.)

Nabídka č. 7026905550 Vystaveno 13.04. 10:04 Zobrazení: 4