Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/18074/ Postříbřený náhrdelník chryzokol  - Šperky
/18074/ Postříbřený náhrdelník chryzokol  - Šperky
1 z 1
Nové

/18074/ Postříbřený náhrdelník chryzokol

Kup teď
Cena
658 Kč
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Doporučená zásilka 85 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Bankovním převodem
Podrobnosti
/18074/ Postříbřený náhrdelník chryzokol
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený náhrdelník chryzokol

 

***AUTORSKÝ ŠPERK***

 

Materiál: postříbřený kov

Barva materiálu: stříbrná lv ozdobné části mírně patinovaná

Specifikum: ručně vyrobeno, nádherný designový šperk vhodný na všední nošení i do společnosti

Délka náhrdelníku : cca 52 cm

Centrální kámen:  přírodní chryzokol, rozměr cca 25 x 17 mm (kapka), broušené smaragdy-imitace na dozdobení šperku

Barva kamene: žíhaná zelená s bílou

Rozměry přívěšku (ozdobné části): cca 13 x 3 cm

Váha: cca 23 g

 

 

Autentické foto, kupujete přesně šperk

 

 

 

 

 

 

Chryzokol je kámen klidu a pohody. Pomáhá při meditaci a komunikaci. Doma vyhání negativní energie všeho druhu. Má blahodárný účinek na vztahy, které se jeho zásluhou stávají stabilními a pevnými. Chryzokol má uklidňující a očistný vliv.

Projevuje se rovněž prospěšně rostoucí sebedůvěrou a vnímavostí. Zvyšuje osobní sílu a podněcuje projevy tvůrčích schopností. Pomáhá překonávat různé fobie, potlačuje negativní naladění a dodává motivaci všem, kdo jí mají nedostatek.

Léčitelé věří, že chryzokol ulevuje od bolesti způsobené artritidou, léčí choroby kostí, svalové křeče, potíže zažívacího traktu, vředy, krevní nemoci a problémy spojené s plícemi. Zbavuje játra, ledviny a střeva toxických látek. Zlepšuje okysličování krve a buněčné struktury plic, čímž se zvyšuje jejich kapacita.Také posiluje svaly a uvolňuje svalové křeče. Svým uklidňujícím vlivem hojí infekce, zejména krku a mandlí.

Postříbřený náhrdelník chryzokol ***AUTORSKÝ ŠPERK*** Materiál: postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná lv ozdobné části mírně patinovaná Specifikum: ručně vyrobeno, nádherný designový šperk vhodný na všední nošení i do společnosti Délka náhrdelníku : cca 52 cm Centrální kámen: přírodní chryzokol, rozměr cca 25 x 17 mm (kapka), broušené smaragdy-imitace na dozdobení šperku Barva kamene: žíhaná zelená s bílou Rozměry přívěšku (ozdobné části): cca 13 x 3 cm Váha: cca 23 g Autentické foto, kupujete přesně šperk Chryzokol je kámen klidu a pohody. Pomáhá při meditaci a komunikaci. Doma vyhání negativní energie všeho druhu. Má blahodárný účinek na vztahy, které se jeho zásluhou stávají stabilními a pevnými. Chryzokol má uklidňující a očistný vliv. Projevuje se rovněž prospěšně rostoucí sebedůvěrou a vnímavostí. Zvyšuje osobní sílu a podněcuje projevy tvůrčích schopností. Pomáhá překonávat různé fobie, potlačuje negativní naladění a dodává motivaci všem, kdo jí mají nedostatek. Léčitelé věří, že chryzokol ulevuje od bolesti způsobené artritidou, léčí choroby kostí, svalové křeče, potíže zažívacího traktu, vředy, krevní nemoci a problémy spojené s plícemi. Zbavuje játra, ledviny a střeva toxických látek. Zlepšuje okysličování krve a buněčné struktury plic, čímž se zvyšuje jejich kapacita.Také posiluje svaly a uvolňuje svalové křeče. Svým uklidňujícím vlivem hojí infekce, zejména krku a mandlí.

Nabídka č. 7025940350 Vystaveno 05.04. 11:04 Zobrazení: 12