Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/19009/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit) - Šperky
/19009/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit) - Šperky
1 z 1
Nové

/19009/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit)

Kup teď
Cena
775 Kč
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 83 Kč
Doporučená zásilka 85 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 89 Kč
Cenné psaní 90 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Bankovním převodem
Podrobnosti
/19009/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit)
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit)

 

***AUTORSKÝ ŠPERK***


Typ náramku: řetízkový
Délka náramku:  nastavitelná až na cca 21 cm
Materiál: postříbřený kov
Barva materiálu: stříbrná lesklá
Centrální kámen: přírodní sagenit (venušiny vlasy), rozměr největšího cca 15 x 13 mm
Barva centrálního kamene až průhledná se zlatavými jehličkami rutilu
Šířka náramku v nejširším místě: cca 1,6 cm
Váha: cca 21 g


Fotografie jsou autentické, kupujete přesně tento šperk. Úvodní foto je mírně přesvětlené, foto šperku na ruce lépe odpovídá skutečnosti. kameny jsou světlé

 


 
Sagenit- též Venušiny či Andělské vlasy: 
dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulzy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel.
Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakty s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života.
Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došlo a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků s plánem současného života.
V duševním životě usnadňuje sagenit dosažení kořene všech problémů a podporuje transformaci i změnu směru. Hojí temné naladění duše a funguje jako antidepresivum. Přináší úlevu od strachu, fobií a obav. Odhaluje omezení a dokáže čelit sebenenávisti. Učí odpuštění na všech úrovních.
Sagenit otevírá auru, aby umožnila úspěšnou léčbu. Na tělesné úrovni pohlcuje z nervů, svalů, krve a trávicího traktu jedovaté látky s obsahem rtuti.
Léčitelé věří, že sagenit je obdařen vitalitou, která dokáže pomoci při chronických onemocněních, impotenci a neplodnosti. Výborně působí při vyčerpání a nedostatku energie. Tento krystal léčí dýchací ústrojí a bronchitidu. Podněcuje udržení rovnoměrné činnosti štítné žlázy a odstraňuje parazity. Stimuluje růst a regeneraci buněk a napravuje přetržené tkáně. Uvádí se rovněž, že působí blahodárně na nápravu vadného držení těla.

Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit) ***AUTORSKÝ ŠPERK*** Typ náramku: řetízkový Délka náramku: nastavitelná až na cca 21 cm Materiál: postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná lesklá Centrální kámen: přírodní sagenit (venušiny vlasy), rozměr největšího cca 15 x 13 mm Barva centrálního kamene až průhledná se zlatavými jehličkami rutilu Šířka náramku v nejširším místě: cca 1,6 cm Váha: cca 21 g Fotografie jsou autentické, kupujete přesně tento šperk. Úvodní foto je mírně přesvětlené, foto šperku na ruce lépe odpovídá skutečnosti. kameny jsou světlé Sagenit- též Venušiny či Andělské vlasy: dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulzy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel. Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakty s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života. Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došlo a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků s plánem současného života. V duševním životě usnadňuje sagenit dosažení kořene všech problémů a podporuje transformaci i změnu směru. Hojí temné naladění duše a funguje jako antidepresivum. Přináší úlevu od strachu, fobií a obav. Odhaluje omezení a dokáže čelit sebenenávisti. Učí odpuštění na všech úrovních. Sagenit otevírá auru, aby umožnila úspěšnou léčbu. Na tělesné úrovni pohlcuje z nervů, svalů, krve a trávicího traktu jedovaté látky s obsahem rtuti. Léčitelé věří, že sagenit je obdařen vitalitou, která dokáže pomoci při chronických onemocněních, impotenci a neplodnosti. Výborně působí při vyčerpání a nedostatku energie. Tento krystal léčí dýchací ústrojí a bronchitidu. Podněcuje udržení rovnoměrné činnosti štítné žlázy a odstraňuje parazity. Stimuluje růst a regeneraci buněk a napravuje přetržené tkáně. Uvádí se rovněž, že působí blahodárně na nápravu vadného držení těla.

Nabídka č. 7028592796 Vystaveno 27.04. 10:04 Zobrazení: 1