Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
/19123/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit) - Šperky
/19123/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit) - Šperky
1 z 1
Nové

/19123/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit)

Kup teď
Cena
885 Kč
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Zásilkovna na výdejní místo Od 81 Kč
Balíkovna Od 83 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Bankovním převodem
Podrobnosti
/19123/ Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit)
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit)

 

***AUTORSKÝ ŠPERK***


Typ náramku: oboučkový
Rozměr náramku:  nastavitelný
Materiál: postříbřený kov
Barva materiálu: stříbrná lesklá
Centrální kámen: přírodní sagenit (venušiny vlasy) ovál, rozměr cca 35 x 22 mm
Barva centrálního kamene až průhledná se zlatavými jehličkami rutilu
Šířka náramku: cca 4 cm
Váha: cca 21 g

Fotografie jsou autentické, kupujete přesně tento šperk. 


 
Sagenit- též Venušiny či Andělské vlasy: 
dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulzy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel.
Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakty s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života.
Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došlo a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků s plánem současného života.
V duševním životě usnadňuje sagenit dosažení kořene všech problémů a podporuje transformaci i změnu směru. Hojí temné naladění duše a funguje jako antidepresivum. Přináší úlevu od strachu, fobií a obav. Odhaluje omezení a dokáže čelit sebenenávisti. Učí odpuštění na všech úrovních.
Sagenit otevírá auru, aby umožnila úspěšnou léčbu. Na tělesné úrovni pohlcuje z nervů, svalů, krve a trávicího traktu jedovaté látky s obsahem rtuti.
Léčitelé věří, že sagenit je obdařen vitalitou, která dokáže pomoci při chronických onemocněních, impotenci a neplodnosti. Výborně působí při vyčerpání a nedostatku energie. Tento krystal léčí dýchací ústrojí a bronchitidu. Podněcuje udržení rovnoměrné činnosti štítné žlázy a odstraňuje parazity. Stimuluje růst a regeneraci buněk a napravuje přetržené tkáně. Uvádí se rovněž, že působí blahodárně na nápravu vadného držení těla.

Postříbřený náramek Venušiny vlasy (sagenit) ***AUTORSKÝ ŠPERK*** Typ náramku: oboučkový Rozměr náramku: nastavitelný Materiál: postříbřený kov Barva materiálu: stříbrná lesklá Centrální kámen: přírodní sagenit (venušiny vlasy) ovál, rozměr cca 35 x 22 mm Barva centrálního kamene až průhledná se zlatavými jehličkami rutilu Šířka náramku: cca 4 cm Váha: cca 21 g Fotografie jsou autentické, kupujete přesně tento šperk. Sagenit- též Venušiny či Andělské vlasy: dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulzy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel. Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakty s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života. Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došlo a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků s plánem současného života. V duševním životě usnadňuje sagenit dosažení kořene všech problémů a podporuje transformaci i změnu směru. Hojí temné naladění duše a funguje jako antidepresivum. Přináší úlevu od strachu, fobií a obav. Odhaluje omezení a dokáže čelit sebenenávisti. Učí odpuštění na všech úrovních. Sagenit otevírá auru, aby umožnila úspěšnou léčbu. Na tělesné úrovni pohlcuje z nervů, svalů, krve a trávicího traktu jedovaté látky s obsahem rtuti. Léčitelé věří, že sagenit je obdařen vitalitou, která dokáže pomoci při chronických onemocněních, impotenci a neplodnosti. Výborně působí při vyčerpání a nedostatku energie. Tento krystal léčí dýchací ústrojí a bronchitidu. Podněcuje udržení rovnoměrné činnosti štítné žlázy a odstraňuje parazity. Stimuluje růst a regeneraci buněk a napravuje přetržené tkáně. Uvádí se rovněž, že působí blahodárně na nápravu vadného držení těla.

Nabídka č. 7028635970 Vystaveno 27.04. 16:04 Zobrazení: 1