Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

1992-93 Ultra Fleer series 2 Box

Vyprodáno
1x zakoupeno
1 099 Kč
Ukončeno ve čtvrtek 26. 12. 2019, 23:54:07
Doprava a platba
Cenný balík 79 Kč
Osobní převzetí
Plzeň
Doba dodání 1-2 dny
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
1992-93 Ultra Fleer series 2 Box
Popis předmětu

Informace o předmětu:

Stav: Viz. sken (pokud je na prodej jedna karta v aukci vícekrát, vždy je stav u karet stejný)

Limitace: 

Poznámka:  Originální nerozbalený box 1992-93 Ultra Fleer series 2. Box obsahuje 36 balíčků, balíček obsahuje 14 karet.

 

 

 

Na prodej více než 25000 hokejových karet NHL i ELH. Tisíce golmanů, spousta insertek, několik autographed, limitních i jersey (patch,stick) karet. Část této sbírky na prodej k vidění zde:

 

http://sj-hobbyshop.rajce.idnes.cz/

 

Jednotlivé složky v galerii jsou neustále doplňovány, proto doporučuji sledovat pořád :-)

 

Pokud nenajdete kartu, kterou hledáte (ať už se jedná o Váš oblíbený tým, druh karet nebo jednotlivé hráče), neváhejte mi napsat zprávu, rád se podívám zda se u mě nenachází něco z toho, co právě Vy hledáte a pokud si vyberete, rád Vám to zde na aukru vystavím. Ceny u většiny hráčů a brankářů na řadových kartách v cenové relaci cca 2-8Kč za kartu (dle stáří a stavu), dohoda vždy možná.

 

 

Další fotografie:

 

 

Informace o předmětu: Stav: Viz. sken (pokud je na prodej jedna karta v aukci vícekrát, vždy je stav u karet stejný) Limitace: Poznámka: Originální nerozbalený box 1992-93 Ultra Fleer series 2. Box obsahuje 36 balíčků, balíček obsahuje 14 karet. Na prodej více než 25000 hokejových karet NHL i ELH. Tisíce golmanů, spousta insertek, několik autographed, limitních i jersey (patch,stick) karet. Část této sbírky na prodej k vidění zde: http://sj-hobbyshop.rajce.idnes.cz/ Jednotlivé složky v galerii jsou neustále doplňovány, proto doporučuji sledovat pořád :-) Pokud nenajdete kartu, kterou hledáte (ať už se jedná o Váš oblíbený tým, druh karet nebo jednotlivé hráče), neváhejte mi napsat zprávu, rád se podívám zda se u mě nenachází něco z toho, co právě Vy hledáte a pokud si vyberete, rád Vám to zde na aukru vystavím. Ceny u většiny hráčů a brankářů na řadových kartách v cenové relaci cca 2-8Kč za kartu (dle stáří a stavu), dohoda vždy možná. Další fotografie:

Nabídka č. 6211396588 Vystaveno 07.12. 10:12 Zobrazení: 432