chevron_left Ostatní starožitná bižuterie

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Období Materiál Materiál
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Ostatní starožitná bižuterie

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 508 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 508 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Udělejte si radost a pořiďte si nevšední kousek. Starožitná bižuterie má své kouzlo a styl, který je mnohdy nečekaně nadčasový. Doplňte svou sbírku o starožitnou brož, jehlici, nebo sponu a hravě si s její pomocí ozdobte kabát nebo klobouk. Do této kategorie můžeme zařadit i kabelky, šperkovnice, kapesní zrcátka, nebo třeba lékovky a všechny různé dózičky. Rozbijte fádnost všedních dní. Už naši předci našli oblibu ve špercích a jiných módních doplňcích, které vyjadřovaly jejich postavení a bohatství. Touha zdobit se a vlastnit krásné věci je v člověku hluboce zakořeněna. Některé šperky symbolizují lásku, u přívěsků a amuletů zase věříme v jejich ochranitelskou moc.

Manžetové knoflíčky pro pravého gentlemana

Manžetové knoflíčky jsou nepostradatelným pánským doplňkem nejen na svatbu, ples a jubilejní příležitost, ale kamkoliv, kde chcete svému outfitu dodat luxusní vzhled. Mezi pánskými doplňky mají své čestné místo, stejně jako například spony do kravaty. Tak jako u jiných šperků existuje řada variant, zdobných technik a materiálů, ze kterých se manžetové knoflíčky vyrábějí, tak i manžetových knoflíčků můžete vybírat hned z několika typů. Stejně tak je rozdílná i jejich cena. Pokud si přejete tento pánský šperk pořídit za rozumnou cenu a mít doma originální kousek, jste tu správně. Starožitné bižuterní manžetové knoflíčky potěší každého muže.

Kabelka, která má šmrnc

Ano, i kabelka může být starožitná. Bohatě zdobená štrasem nebo pošitá korálky. Jde o krásný dámský doplněk. Taková kabelka bývá menších rozměrů, ideální na plesovou sezónu, kam se vám vejde tak akorát malé starožitné zrcátko a rtěnka.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up