🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Koberce, předložky

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Koberce, předložky

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 638 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 638 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Právě jste se přestěhovali do nového domova a chybí vám v něm koberec do ložnice či váš starý už dosloužil a potřebujete ho vyměnit za jiný? Jste na správném místě. Mimo něj zde ale seženete také koberec do předsíně, dětský koberec, zátěžový koberec, perský koberec, lurexový a 3D koberec nebo běhoun.

Kusové koberce

Při výběru kusového koberce se v první řadě určitě zaměřte na jeho vzhled. K mání jsou jak jednobarevné koberce, tak vzorované koberce s tradičními či moderními motivy. Dalším faktorem, který volbu koberce významně ovlivní, je jeho tvar. Koupit si totiž můžete obdélníkový, čtvercový, oválný či kulatý koberec, nebo dokonce koberec s atypickými proporcemi. Náhodě neponechejte ani velikost kusového koberce a jeho umístění. Přeci jen chlupatý koberec, který položíte pod konferenční stolek v obýváku nejspíš nebudete chtít mít také v předsíni. Tam se spíš hodí běhoun rohožka nebo předložka s nízkým vlasem. Z hlediska materiálu můžete volit mezi syntetickými a přírodními koberci. Nejčastěji narazíte na:

  • vlněný koberec,
  • hedvábný koberec,
  • bavlněný koberec,
  • sisalový koberec,
  • jutový koberec,
  • kokosový koberec,
  • koberec z mořské trávy,
  • polyamidový koberec,
  • propylenový koberec,
  • polyesterový koberec,
  • akrylový koberec,
  • koberec triexta.
Kusový koberec

Metrážové koberce

Pokud chcete kobercem pokrýt podlahu v celé místnosti, bude sázkou na jistotu celoplošný koberec. Kromě zútulnění pokoje je jeho velkou výhodou schopnost snižovat množství prachu poletujícího ve vzduchu, izolovat teplo a tlumit hluk z patra pod vámi. Před koupí metrážového koberce nezapomeňte pečlivě změřit místnost. Délku i šířku koberce potom volte tak, abyste měli na obě strany rezervu alespoň 10 cm. Nicméně počítejte s tím, že na rozdíl od některých kusových koberců nelze v případě znečištění metrážový koberec vzít a vyprat v pračce nebo odnést do čistírny. Proto si pořiďte účinný a zároveň šetrný čistič koberců.

Dětský koberec

Dětský koberec

Koberec do dětského pokoje můžete vybrat kusový nebo metrážový – ideálně zátěžový a snadno čistitelný. Prostřednictvím koberce lze dokonce rozvíjet kreativitu vaší ratolesti. Stačí, když jí seženete takový, na kterém jsou vyobrazena písmenka, číslice, skákací panák, mapa světa či silnice a dopravní značky. Navíc existují i oboustranné koberce a speciální koberce, které vašemu dítěti poslouží jako zábavné omalovánky.

Předložky a běhouny

Vstupní čisticí rohože a předložky mívají hrubší strukturu něž koberce, protože slouží k očistě bot při příchodu domů. Jejich efektivitu můžete ještě zvýšit tím, že si pořídíte dvě. Venkovní gumovou rohožku umístěte před svůj dům nebo byt, textilní předložku pak přímo do předsíně před vstupní práh. Do předsíně či chodby s chladnou podlahou se vám může hodit i úzký běhoun s protiskluzovou úpravou. I když má předem danou šířku, tak je volba jeho délky čistě na vás. K mání jsou totiž běhouny jak s pevně danou délkou, tak metrážové.

Rohožka
Koupelnová rohožka

Koupelnové předložky a rohože

Mějte svá chodidla v teple i při návštěvě koupelny nebo WC a kupte si syntetickou či přírodní předložku, která odolá vlhku a je protiskluzová. Velikost, tvar a design rohože volte tak, aby vaši koupelnu či toaletu pěkně zútulnila.

Venkovní koberec

Rádi byste si na terase, balkoně, verandě nebo poblíž venkovního bazénu rozložili koberec? Žádný problém. Bezúdržbové koberce určené do exteriéru se vyrábějí z vysoce odolných syntetických materiálů, takže jim nevadí déšť, sníh ani ostrý sluneční svit.

Venkovní koberec

Dále navštivte také kategorii Starožitné textilie a zkrášlete svůj domov starožitným kobercem.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up