chevron_left Přebalovací pulty, komody, skříně

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Přebalovací pulty, komody, skříně

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 44 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 44 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1 nabídek na stránce
Seznam nabídek
1

Přebalovací nábytek patří mezi nepostradatelné pomůcky při péči o miminko. Může mít však několik podob – klasický přebalovací pult, závěsný pult či přebalovací komoda. Každá varianta se hodí do jiných prostor a má své výhody a nevýhody. To, jak si vybrat ten nejvhodnější přebalovací nábytek pro vás, si rozebereme níže.

Přebalovací pulty

Nejvíce využívaný nábytek k přebalování je nabízen v několika variantách. Pult na kolečkách můžete přemisťovat po bytě tak, jak budete potřebovat. Pult s vaničkou využijete zejména u miminek, která musíte během koupání držet. U pultu se nemusíte nepříjemně ohýbat, čímž si ušetříte nepříjemné bolesti zad. Skládací varianta přijde vhod zejména v menších prostorech.

přebalovací pult

Závěsné přebalovací pulty

Trápí vás nedostatek místa v bytě, ale i tak byste si chtěli pořídit přebalovací pult? Skvělou variantou je závěsný vyklápěcí pult, který můžete umístit kamkoliv na stěnu. Pult bývá vybaven dostatkem přihrádek na všechny potřeby k přebalování. Po použití jej jednoduše zaklapnete. S tímto typem pultu se můžete často setkat v restauracích a kavárnách.

přebalovací komoda

Přebalovací komody

Přebalovací komoda vám nabídne prostor k přebalování a zároveň ji můžete využít i na uložení přebalovacích potřeb a oblečení. Některé modely umožňují odejmout přebalovací část. Vy tak můžete komodu dále využívat například v dětském pokojíku.

Jak vybrat přebalovací pult?

Jak jsme si výše popsali, existuje mnoho druhů přebalovacího nábytku. Pro budoucí rodiče může být tedy jejich výběr matoucí. Pojďme si společně projít body, které vám s výběrem jistě pomohou. 

  • Volný prostor – Jedná se mnohdy o rozhodující faktor při výběru přebalovacího nábytku. V menších bytech oceníte skládací pult, nebo pult závěsný. Máte doma komodu, kterou byste mohli použít při přebalování? Zvažte koupi nástavce, který ke komodě jednoduše připevníte. Do větších prostorů můžete zvolit klasický přebalovací pult či komodu.
  • Rozměry a nosnost – U přebalovacích pultů je nutné se zaměřit hned na několik rozměrů. Výška pultu je důležitá zejména pro vaše pohodlí během přebalování. U příliš nízkého pultu vás mohou po čase bolet záda, naopak u vysokého pultu vás může trápit obtížnější manipulace s dítětem. Rozměr plochy přebalovací části určí to, jak dlouho budete moci pult využívat. Na dobu používání má také vliv nosnost. S tou si většinou nemusíte dělat starosti u přebalovacích komod, u přebalovacích stojanů si však tento parametr nezapomeňte zkontrolovat. 
  • Úložný prostor – Chcete přebalovací nábytek využít i k ukládání věcí, nebo vám stačí úsporná varianta? Komody jsou skvělé pro velký úložný prostor a možnost využívat je i pro větší děti. Skladné přebalovací pulty vám naopak ušetří místo v bytě.
Zobrazit méně keyboard_arrow_up