chevron_left Kompaktní fotoaparáty

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Vlastnosti Typ snímače
Napájení
Rozlišení
Velikost displeje
Funkce displeje
Optický zoom Formát snímače
Typ paměťové karty
Typ objektivu
Funkce Značka Maximální rozllišení videa
Optická stabilizace objektivu
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Kompaktní fotoaparáty

Populární nabídky
Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 263 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 263 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
12345 chevron_right chevron_right

Kompakty vynikají svými malými rozměry a hmotností. Věděli jste, že nejmenším kompaktem je Sony RX0 II? Rozměry fotoaparátu jsou neuvěřitelných 59 × 40,5 × 35 mm a váží 132 g.

Kompakty na cesty

Digitální kompaktní fotoaparáty se vám budou hodit na cesty do přírody, jejich základní výhodou jsou menší rozměry a nižší hmotnost oproti zrcadlovkám. Kompaktní fotoaparát může vážit i 120 g, s ultrazoomem přes 400 g. Když vyberete odolnější kompakt, zvýší se tím jeho hmotnost, což při delších cestách a častějším focení už pocítíte. Na cesty se vám bude hodit Olympus TG-⁠310, Olympus TG-⁠810, Panasonic Lumix DMC FT-4, Canon PowerShot D20 a Nikon Coolpix AW100. 



Profi kompaktní fotoaparát

Profesionální digitální kompakty vám poskytnou rozšířené možnosti jako nastavení různých režimů fotoaparátu (šumu, čas clony, závěrky), fotit do formátu RAW a natáčet videa ve Full HD i 4K kvalitě. Fotky ve formátu RAW neztrácejí na kvalitě při následném zpracování. S profi kompakty budete moct vytvořit fotky s rozlišením 14 Mpx až 24 Mpx, některé fotoaparáty dokáží vyfotit až 14 snímků za vteřinu. Náhled vyfocené fotky přímo ve foťáku je možný na displeji, který má zpravidla 2,7” až 3,5”. Mezi nejoblíbenější profi fotoaparáty patří Canon PowerShot G7 X Mark II, Canon PowerShot G1 X Mark III a Sony DSC-RX100 V.



Ultrazoom s pokročilými funkcemi

Kompaktní fotoaparáty s ultrazoomem vám poskytnou možnost až 80násobného přiblížení, které zajišťuje mechanické posouvání čoček ve fotoaparátu. Ultrazoomy mají displej okolo 3” a fotky vyfotíte s rozlišením 12 až 20 Mpx. Fotoaparáty poskytují i další užitečné funkce jako stabilizaci obrazu, poloautomatický a plně manuální režim nastavení clony, citlivosti při tvorbě vašich fotek, některé ultrazoomy jsou i vybaveny WiFi a Bluetooth pro snadnější manipulaci s fotkami a videi. K nejoblíbenějším ultrazoom kompaktním fotoaparátům patří Sony CyberShot DSC-HX60, Panasonic Lumix DMC-FZ300 a Sony CyberShot DSC-HX400V.



Jak vybrat kompaktní fotoaparát

Pokud se chcete věnovat běžnému focení při vašich výletech nebo na rodinných dovolených, jsou pro vás kompaktní digitální fotoaparáty ideální volbou. Dalším důležitým bodem je uvědomit si, kdo bude fotoaparát používat. Ovládání kompaktů je velice snadné, takže volit můžete i mezi odolnými, vodotěsnými nebo dětskými kompakty. Dalšími vašimi možnostmi jsou profi a ultrazoomové kompaktní fotoaparáty pro kvalitnější fotky a fotky na delší vzdálenost.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up