Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Foto

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Foto

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 9 097 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 9 097 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Ať jste fotograf začátečník nebo profesionál, na Aukru najdete vše potřebné, co pro pořízení kvalitních fotografií potřebujete. Můžete tak snadno zaznamenat všechny své vzpomínky či vyhotovit dokonalé umělecké fotky bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro analogový či digitální fotoaparát. Tím to ale nekončí, naše nabídka zahrnuje i nezbytné foto příslušenství, fotorámečky a foto alba.

Fotoaparáty pro perfektní fotografie

Milujete retro nebo chcete výsledné fotografie zvětšit na opravdu velký formát bez ztráty ostrosti a kvality? Nejlepší volbou pro vás bude analogový foťák a pokud si svá vlastní díla také rádi vyvoláváte, poohlédněte se po vybavení do fotokomory. Plánujete fotografie retušovat a upravovat v počítači? Pořiďte si kompaktní digitál či digitální zrcadlovku. Jestli jste fanoušky autentických momentek, sáhněte po instantním fotoaparátu.

Zvládnete opravit rozbitý fotoaparát nebo sháníte foto součástky? Mrkněte na kategorii Poškozené.

Digitální zrcadlovka
Dětský fotoaparát

Dětský fotoaparát

Projevilo vaše dítko zájem o fotografování a vy byste mu rádi nějaký ten fotoaparát pořídili? Pak máte dvě možnosti. Koupit mu starší foťák pro dospělé, který pro něj ale může být příliš těžký a složitý na ovládání, nebo investovat do fotoaparátu pro děti. Jeho výhody spočívají nejen v nižší hmotnosti či snadném ovládání, ale také ve vysoké rezistenci vůči pádům či voděodolnosti. Stejně jako pro dospěláky jsou dětské fotoaparáty k mání jak v analogové, tak digitální podobě.

Objektivy a jejich typy

Jestli jste nadšenci do zrcadlovek, tak určitě víte, že s pouhým tělem fotoaparátu byste jen sotva něco vyfotili. Proto si s ohledem na své zaměření pořiďte také jeden nebo více objektivů, které najdete v kategorii Foto doplňky a příslušenství. Mezi jejich nejběžnější typy patří:

  • Základní objektiv – Takzvaný seťák má ohniskovou vzdálenost podobnou kinofilmu a je standardem, který nechybí ve výbavě žádného správného fotografa.
  • Širokoúhlý objektiv – Baví vás focení krajiny, architektury a akcí? Tento objektiv je pro vás jako stvořený, protože díky němu zachytíte mnohem širší scénu než s objektivem základním.
  • Portrétní objektiv – Jak už název vypovídá, s tímto objektivem dokážete vyfotit ty nejkrásnější portréty. Pokud tedy nejčastěji fotografujete právě obličeje lidí, portrétní objektiv by pro vás měl být jasnou volbou.
  • Teleobjektiv – Podle typu teleobjektivu s ním dokážete pořídit snímky na opravdu velké vzdálenosti, a proto není náhodou, že se na něj často spoléhají například paparazzi. Zároveň je díky hloubce ostrosti skvělou alternativou k portrétnímu objektivu.
  • Makro objektiv – Často fotografujete hmyz a další detaily? Zvažte pořízení makro objektivu.
  • Objektiv rybí oko – Je vaší vášní fotografování panoramat o 360 stupních? S objektivem rybí oko se vám to podaří na jeden „klik“.
Objektiv
Stativ

Stativy a další příslušenství

Potřebujete, aby byl váš fotoaparát ve stabilní poloze po tak dlouhou dobu, že ho rukama za žádnou cenu neudržíte? Zvažte pořízení stativu nebo slideru. Na Aukru ale seženete i fotobanky, externí blesky, vybavení do fotoateliéru a další praktické foto doplňky.

Fotorámečky

Když už si své nejkrásnější fotografie vytisknete či necháte vyvolat, byla by škoda uložit je někam dozadu do skříně. Takové kousky si totiž zaslouží – zasazené do rámečku na fotku – viset na stěně v obýváku nebo se zobrazovat v digitálním fotorámečku postaveném na nočním stolku. Máte pěkných fotografií, které byste si chtěli vystavit, opravdu hodně? Skvěle se budou vyjímat v rámečku pro více fotek.

Digitální fotorámeček
Fotoalba

Fotoalbum plné vzpomínek

Pokud máte ve své sbírce spousty fotografií z dovolené nebo svatby, uložte je do stylového fotoalba a připomeňte si své zážitky pokaždé, když album vytáhnete z police a začnete v něm s nostalgií listovat.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up