chevron_left Filmy do fotoaparátů

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Formát filmu
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Filmy do fotoaparátů

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 33 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 33 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Pokud jste nadšenci do klasických fotoaparátů nebo máte instantní fotoaparát, potřebujete pro tvorbu fotografií film. Vyvolané fotografie v nás vyvolávají příjemné vzpomínky, a proto i v dnešní digitální době se fyzické fotografie těší oblibě. Věděli jste, že první film byl patentován již v roce 1868 ve Spojených státech? 

Co je to fotografický film

Film je plastový pás z polyesteru (nitrocelulózy nebo acetátu celulózy), který je pokrytý emulzí obsahující světlocitlivé částečky stříbra a krystalů s rozdílnou citlivostí, které jsou v želatině. Když se emulze vystaví dostatečnému množství světla, vytvoří se neviditelný obraz. Následnými chemickými procesy (při vyvolávání filmu) se vytvoří viditelný obraz.


Fujifilm

Japonská společnost ve svém sortimentu nabízí barevné, černobílé, svitkové a instantní filmy. Vybírat je možné filmy s 10 až 40 snímky. Filmy vyrobené společností Fujifilm nabízí citlivost ISO: 50, 100, 200, 400 a 800. 


Kodak foto filmy

Kodak patří mezi největší výrobce filmů do fotoaparátů na trhu. Filmy Kodak jsou určené pro amatérské i profesionální focení, ale také pro filmařské použití ve světě. Máte na výběr z černobílých, barevných a instantních filmů. Naleznete je ve formátech 16 mm, 35 mm, 65 mm a Super 8, kterou využijí filmaři. Na filmy od společnosti Kodak byly vyrobeny například tyto filmy: Není čas zemřít, Rychle a zběsile 9, Star Wars 9. Kodak na začátku roku 2004 ukončil výrobu a předal ji značce Vivitar.


Svitkové filmy

Jedná se o fotografický film, který je široký 61 mm. Film je chráněn z rubu bílým neprůsvitným papírem. Svitkový film možná znáte pod označením patronový film, protože se velice podobá patroně brokovnice. Dnes je nejrozšířenějším druhem 120, která vám poskytne možnost vyfotit 12 snímků ve formátu 6×6.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up