chevron_left Fotopapíry

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Typ fotopapíru
Formát
Gramáž
Povrchová úprava
Počet listů
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Fotopapíry

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 29 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 29 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Chcete si zvěčnit vaše fotografie a vystavit je v ložnici či obýváku nebo je si jen při nich rádi zavzpomínáte na hezké chvíle? Pokud se vám nechce utíkat do specializované prodejny a rádi byste si fotografie vytiskli v pohodlí domova, kromě fototiskárny budete potřebovat i kvalitní fotopapír. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si podle preferencí – lesklý fotopapír, matný fotopapír či samolepicí fotopapír.

Lesklý fotopapír pro běžné fotografie

Pro vaše fotky z dovolených nebo výletů doporučujeme vybrat lesklé fotografické papíry, které se používají i v módním průmyslu. Hezky se budou vyjímat jen tak na zdi, nebo ve stylovém rámečku na fotografie.


Matný fotopapír pro výraznější barvy

Matný papír vám poskytne ostřejší a výraznější barvy. Matný papír využijete i pro tisk zvětšených fotografií. Pokud nejste na klasiku, kterou představují fotografie na lesklém fotopapíru, doporučujeme tisk na matný fotopapír.


Samolepicí fotopapír

Plánujete vytištěné fotografie někam nalepit? Pořiďte si samolepicí fotografický papír. Lesklé i matné samolepící fotopapíry jsou vhodné do inkoustových fototiskáren.


Fotografický papír a jeho gramáž 

Fotografický papír je zpravidla těžší než obyčejný kancelářský papír. Fotopapíry naleznete s gramáží od 90 do 280 g/m², pokud ale chcete kvalitní fotopapír, vybírejte z gramáží od 200 do 350 g/m². U fototiskárny vždy naleznete maximální možnou gramáž, na kterou může tisknout.


Jak vybrat fotografický papír

Do domácích tiskáren můžete vložit fotopapír s maximální velikostí A4, zvládnou i speciální velikosti fotopapírů 9 × 13, 10 × 15 a 13 × 18 cm. Velké fototiskárny a velkoformátové tiskárny zvládnou vytisknout i na papíry A3 a větší nebo fotopapíry prodávané v rolích s šířkou 12,7 až 152,4 cm. Pokud chcete mít opravdu kvalitní fotopapír, doporučujeme vybírat gramáž nad 200 g/m².


Fotopapíry vhodné pro vaši tiskárnu

Fotopapíry pro inkoustové fototiskárny se liší od fotopapírů pro termosublimační tiskárny. Výběr fotopapírů do inkoustových fototiskáren bude pro vás mnohem jednodušší kvůli větší nabídce a vzájemné kompatibilitě. Většina termosublimačních tiskáren potřebuje svůj vlastní typ papíru.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up