Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Historické fotoaparáty

Země doručení
SIMPLE_FILTERS_OFFER_TYPES
Stav zboží
SIMPLE_FILTERS_OFFER_PARAMS
Formát snímače
Značka
Typ objektivu
Funkce
Funkce displeje
Doba dodání (od obdržení platby)

Historické fotoaparáty

Populární nabídky
Značka

1 245 nabídek
keyboard_arrow_down
:
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
favorite
1 245 nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Věděli jste, že první fotografie vznikla již v roce 1826? Vyfotil jí J.N. Niepce a fotku nazval Pohled z okna. V této kategorii si můžete vybrat starý fotoaparát, který polahodí vašemu oku.

Staré fotoaparáty pro sběratele

Starý foťák nemusí patřit jen do koše. Tak, jak se sbírají hodinky, mince a známky, tak se sbírají staré fotoaparáty. Sběratele zajímá především stav fotoaparátu, z jaké země pochází a kdy byl vyroben. Nejvyhledávanějšími jsou staré fotoaparáty na film. V cenných sbírkách naleznete fotoaparáty výrobců Leica, Flexaret, Minolta a Kiev. Prototyp Leica z roku 1923 se vydražil za 61 milionů korun, na světě totiž existují pouze tři prototypy Leica z tohoto roku. Koukněte se na naši aktuální nabídku historických fotoaparátů a třeba vás zaujme nějaký kousek vhodný do vaší sbírky. 

Leica
Agfa

Starožitné fotoaparáty

Fotoaparáty z let dávno minulých dodají vašemu interiéru nádech historie. Při posezení s přáteli budete moct zavést řeč nad vašimi fotoaparáty, nad součástkami, historií značky a dalšími zajímavostmi. Jelikož se fotoaparáty vyráběly skoro po celém světě, můžete vybírat z různých koutů. Základní rozdělení je podle známek opotřebení. Výrobci z minulých desetiletí: Sokol, Agfa, Voigtlander, Carl Zeiss Jena.

méně keyboard_arrow_up