přesnost: největší

seznam nabídek

  • 60
  • 120
  • 180
  • nabídek na stránce
  • 1
  • z
  • 1

rnKaždý zodpovědný majitel restauračního nebo hotelového zařízení jistě potvrdí, že je velmi dobré dbát na čistotu všeho vybavení, a to hned z několika důvodů. Především je to žádoucí z hygienického hlediska, protože nečistoty se mohou časem měnit v nebezpečné bakterie, což si nepřeje nikdo z personálů, ani hostů. Pravidelná údržba za pomoci čisticích prostředků je tedy velmi důležitá. A mimo čistě hygienického důvodu je zde také ten estetický. Návštěvníci restaurací nebo hotelů přeci jen rádi vidí, když je prostředí čisté a působí tak příjemným dojmem.rn

rnV kategorii „čištění a hygiena“ tedy nalezneme nejrůznější čisticí prostředky ke všemožným myslitelným přístrojům a povrchům. Například zde můžeme zakoupit čističe kávovarů a podobných zařízení. Může se zdát, že tyto přístroje údržbu nepotřebují (a některé se pyšní samočisticí technikou), ovšem mnohé bychom měli pravidelně čistit, aby podávali stále stejně kvalitní výkony a dodávali nápojům požadovanou chuť.rn

rnMimo čističe barových a kuchyňských přístrojů zde narazíme i na škálu čističů různých povrchů, jako jsou kachličky, sklo, keramika a další omyvatelné povrchy. Právě tyto povrchy jsou velmi důležité v celkovém obrázku hosta našeho podniku. Díky nim udržíme pravidelným čištěním naše prostory bez poskvrnky, což lidé velmi ocení. Každý chce pobývat v udržovaném prostředí a měli bychom na to pamatovat.rn

rnDále zde můžeme potkat různé doplňky, které se nám budou pro udržovací práce povrchů a výbavy hodit. Řeč je kupříkladu o prachovkách, hadrech nebo rukavicích, v jejichž případě máme na výběr klasické pro mnoho použití, ale také jednorázové, prodávané obvykle po mnoha kusech. Je tedy pouze na každém provozovateli, pro jaký typ se rozhodne.rn

rnČistota hraje v našich životech velkou roli, a proto mají navrch všichni provozovatelé, kteří o své prostory náležitě pečují, k čemuž jim dopomohou i čisticí prostředky z této kategorie.rn