přesnost: největší

seznam nabídek

Kup teď 700,00 s dopravou 840,00
Do košíku sledovat

chafing dish

1 den Do konce
1 dostupný předmět
10 000,00 Kup teď 15 000,00 s dopravou 10 000,00
Do košíku sledovat

Konvektomat CONVOstar

4 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
3 000,00 Kup teď 5 000,00 s dopravou 3 000,00
Do košíku sledovat

Pizza pec Bartscher 6kW

4 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
15 000,00 Kup teď 20 000,00 s dopravou 17 500,00
Do košíku sledovat

pec

4 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
49,00 Kup teď 199,00 s dopravou 109,00
Do košíku sledovat

**AKCE NEREZ OBRACEČKA ****

5 dnů Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
79,00 Kup teď 249,00 s dopravou 139,00
Do košíku sledovat

**AKCE NEREZ OBRACEČKA ****

5 dnů Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
  • 60
  • 120
  • 180
  • nabídek na stránce
  • 1
  • z
  • 1

rnJestli zrovna potřebujme vybavit naši kuchyň třeba v hotelu, klasické restauraci nebo cukrárně, jsme ve správné kategorii. Tedy, abychom byli přesní, jsme ve správné kategorii, pokud hledáme kuchyňský inventář, s jehož pomocí dokážeme připravit nejrůznější pochutiny a pokrmy. V aukcích zde objevíme výrobky, jako jsou kuchyňské nože, lžíce na zmrzlinu, tácy, podnosy, ale také větší kousky, jako elektrické pánve, hrnce, grilovací desky či fritézy. Zkrátka mnoho věcí, které by neměly chybět v mnoha profesionálně zařízených kuchyních.rn

rnPři výběru kuchyňského inventáře bychom měli dostatečně dbát na to, co přesně potřebujeme a nekupovat zbytečnosti. Jednak tím ušetříme finance a zároveň také místo, kterého se zvlášť v menších kuchyních nemusí vždy dostávat. Proto je důležité vybírat jakékoliv výrobky z této kategorie na základně připraveného seznamu, o kterém jsme přesvědčeni, že obsahuje vše potřebné. Vyhneme se tak přehnaně velkému nákupu, nebo naopak nedostatečnému, kdy na nějakou věc zapomeneme, protože jsme si ji nenapsali.rn

rnCena je vždy důležitým faktorem při výběru jakéhokoliv zboží, avšak v případě kuchyňského inventáře k profesionálnímu gastronomickému použití bychom měli zároveň více dbát na kvalitu kupovaného zboží. Přeci jen je velký rozdíl mezi tím, když používáme kuchyňské vybavení doma, několikrát za den, nebo když je v provozu takřka neustále v restauračních zařízeních. Měli bychom si tedy dopředu zjistit, zda nám vybraný předmět nabídne odpovídající výdrž a efektivitu práce.rn

rnV případě větších nákupů je potřeba pečlivého plánování ještě vyšší a vůbec není od věci přizvat zkušeného nákupčího, pokud se necítíme úplně jistí ve výběru. Díky názoru dalšího odborníka se můžeme vyhnout nepříjemným překvapením z hlediska použití kuchyňského inventáře, a navíc můžeme také ušetřit, díky nákupu jen toho vybavení, které přesně odpovídá našim nárokům.rn