přesnost: největší

seznam nabídek

300,00
sledovat

Skleněný demižon

13 hodin Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
50,00 Kup teď 50,00 s dopravou 105,00
Do košíku sledovat

Pípa na barel

1 den Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
2 500,00 s dopravou 3 000,00
sledovat

Ohřívač jídel,funkční

1 den Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
250,00 Kup teď 290,00 s dopravou 330,00
Do košíku sledovat

Bambusový rýžovar 20cm

2 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
3 000,00 Kup teď 4 000,00 s dopravou 3 150,00
Do košíku sledovat

ZÁSOBNÍK BRAVILOR BONAMAT 5 L

1 den Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
90,00 s dopravou 175,00
sledovat

Držák na naběračky a jiné.

3 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
480,00 s dopravou 560,00
sledovat

DŘEVĚNÉ PRKNO, 38/38CM

2 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
  • 60
  • 120
  • 180
  • nabídek na stránce
  • 1
  • z
  • 1

rnJestli zrovna potřebujme vybavit naši kuchyň třeba v hotelu, klasické restauraci nebo cukrárně, jsme ve správné kategorii. Tedy, abychom byli přesní, jsme ve správné kategorii, pokud hledáme kuchyňský inventář, s jehož pomocí dokážeme připravit nejrůznější pochutiny a pokrmy. V aukcích zde objevíme výrobky, jako jsou kuchyňské nože, lžíce na zmrzlinu, tácy, podnosy, ale také větší kousky, jako elektrické pánve, hrnce, grilovací desky či fritézy. Zkrátka mnoho věcí, které by neměly chybět v mnoha profesionálně zařízených kuchyních.rn

rnPři výběru kuchyňského inventáře bychom měli dostatečně dbát na to, co přesně potřebujeme a nekupovat zbytečnosti. Jednak tím ušetříme finance a zároveň také místo, kterého se zvlášť v menších kuchyních nemusí vždy dostávat. Proto je důležité vybírat jakékoliv výrobky z této kategorie na základně připraveného seznamu, o kterém jsme přesvědčeni, že obsahuje vše potřebné. Vyhneme se tak přehnaně velkému nákupu, nebo naopak nedostatečnému, kdy na nějakou věc zapomeneme, protože jsme si ji nenapsali.rn

rnCena je vždy důležitým faktorem při výběru jakéhokoliv zboží, avšak v případě kuchyňského inventáře k profesionálnímu gastronomickému použití bychom měli zároveň více dbát na kvalitu kupovaného zboží. Přeci jen je velký rozdíl mezi tím, když používáme kuchyňské vybavení doma, několikrát za den, nebo když je v provozu takřka neustále v restauračních zařízeních. Měli bychom si tedy dopředu zjistit, zda nám vybraný předmět nabídne odpovídající výdrž a efektivitu práce.rn

rnV případě větších nákupů je potřeba pečlivého plánování ještě vyšší a vůbec není od věci přizvat zkušeného nákupčího, pokud se necítíme úplně jistí ve výběru. Díky názoru dalšího odborníka se můžeme vyhnout nepříjemným překvapením z hlediska použití kuchyňského inventáře, a navíc můžeme také ušetřit, díky nákupu jen toho vybavení, které přesně odpovídá našim nárokům.rn