přesnost: největší

seznam nabídek

120,00 s dopravou 220,00
sledovat

15x PODŠÁLEK DAVIDOFF

2 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
19,00 Kup teď 39,00 s dopravou 108,00
Do košíku sledovat

Víko hnědé Rubbermaid

3 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
19,00 Kup teď 39,00 s dopravou 108,00
Do košíku sledovat

Víko černé s pantem

3 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
Kup teď 19,00 s dopravou 108,00
Do košíku sledovat

Víko šedé AUER

3 dny Do konce
28 dostupných předmětů
Kup teď 19,00 s dopravou 108,00
Do košíku sledovat

Víko šedé AUER

3 dny Do konce
28 dostupných předmětů
9,00 Kup teď 19,00 s dopravou 98,00
Do košíku sledovat

Víko hnědé Continental

3 dny Do konce
1 dostupný předmět
nikdo nepřihazuje, buďte první
  • 60
  • 120
  • 180
  • nabídek na stránce
  • 1
  • z
  • 1

rnKategorie s názvem „prostřený stůl“ celkem vystihuje, čeho se v ní dočkáme. Jedná se o rozličné kousky nádobí a doplňků, které se hodí položit nebo rozprostřít na stoly v našem podniku. Ať už totiž máme samostatnou restauraci nebo restaurant uvnitř hotelu či penzionu, každý stůl pro hosta musí nějak vypadat. A je přáním a snahou každého kvalitního provozovatele takového zařízení na tuto položku podniku náležitě dbát, respektive tím pověřit personál, stará-li se o dodržení podoby zařízení on. Výzor prostřených stolů totiž významně ovlivňuje náladu hosta, už od prvních vteřin jeho usazení v našem podniku.rn

rnSpatří-li host špinavý, děravý nebo pomačkaný ubrus, patrně to na něj valný dojem neudělá a automaticky si představí, jak to asi může vypadat v kuchyni. A naopak, pokud bude prostřený stůl v čistém a upraveném stavu, podpoří to hostův zájem a zároveň se u nás bude cítit lépe. Je tedy dobré dbát na správnou péči o ubrusy, a jakmile začne nějaký vypadat nereprezentativně, nahradit jej novým. I v této kategorii můžeme najít mnohé varianty ubrusů, od různých barev, přes vzory, až po odlišné velikosti.rn

rnV určitých typech gastronomických podniků se také automaticky počítá s tím, že je na stole připraven popelník, k hostovu použití. Mnoho hospod a restaurací se drží klasických tvarů a průhledných materiálů, ovšem může stát za zvážení možnost, že si do našeho podniku pořídíme lehce extravagantnější kousky, například barevné nebo s růžnými potisky. Jedná se víceméně o detail, ale prostřený stůl tím hned ozvláštníme.rn

rnNa stole by také neměly chybět ubrousky, které se mohou hostům hodit nejen po jídle. Řada lidí řeší po příchodu do podniku otázku, jak se zbavit žvýkačky, a ubrousek je k tomu vhodnou volbou. Není poté problém takto použitý ubrousek složit do popelníku nebo jej následně nechat odnést s dojedeným jídlem. A třeba alergici by mohli vyprávět o vhodnosti mít v restauraci po ruce pár ubrousků.rn