Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Herní volanty

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Platforma Obsah sady
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Herní volanty

Platforma
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 38 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 38 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1 nabídek na stránce
Seznam nabídek
1

Závodní hry a simulátory si zaslouží specifický způsob ovládání, který přinese co nejlepší herní zážitek. Samozřejmě je lze hrát na gamepadu, které u nových konzolí dokáží pomocí vibrací přenést terénní nerovnosti. Pokud se však chcete cítit jako závodník, měli byste uvažovat nad pořízením herního volantu, který může být navíc vybaven pedály a řadicí pákou. 

Jak vybrat herní volant

Herních volantů naleznete na trhu řadu typů, které se liší nejen cenou, ale i svými vlastnostmi a funkcemi, které dokáží prohloubit realistický zážitek ze hry. Pojďme se společně podívat, na co byste se měli při výběru zaměřit. 


Vzhled

U herních zařízení je kladen důraz nejen na výkon, ale i vzhled. Volant by měl ladit k vašemu hernímu setupu. Použitý materiál ovlivňuje, jak vám volant padne do ruky a zda vám nebude vykluzovat, pokud se zapotíte.


Cena

Cenové rozpětí herních volantů je poměrně široké a na první pohled nemusí být rozdíl v jednotlivých volantech vidět. U levnějších modelů počítejte jenom se základními funkcemi a neočekávejte žádné přídavné vybavení. Dražší modely nabídnou programovatelná tlačítka, zpětnou vazbu a celkově bytelnou konstrukci


Úhel otáčení

Tento parametr určuje, jak moc můžete během hraní s volantem hýbat. Je udáván ve stupních. Levné modely mají úhel otáčení do 240 stupňů, což znamená, že s volantem můžete pohybovat pouze ze strany na stranu. Nejdražší modely nabídnou úhel otočení až 1080 stupňů – tři plná otočení volantu.


Způsob uchycení

U herního volantu je velmi důležité, aby během hraní byl na místě a vy se mohli plně soustředit na řízení. Uchycení pomocí přísavek je vhodné zejména u hladkých povrchů, jako je například sklo. Vhodnější je uchycení svorkami, které můžete připevnit k jakémukoliv materiálu

Volant k PC s řadicí pákou a další doplňky

Zakoupit si můžete volant samotný, nebo zvolit sadu, která je vybavena pedály, řadicí pákou a ruční brzdou. Pedály vybírejte takové, abyste si je mohli polohovat a nastavit tak, aby se vám pohodlně řídilo. U řadicích pák máte na výběr ze dvou variant klasická páka a sekvenční řadicí páka.

Volant k PC s řadicí pákou
Zobrazit méně keyboard_arrow_up