chevron_left Pánské hodinky

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Značka
Vodotěsnost Barva Ciferníku Materiál řemínku
Strojek
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Pánské hodinky

Populární nabídky
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 3 713 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 3 713 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Moc dobře víme, že najít vhodné a vkusné pánské šperky může být oříšek. Proto jsou dominantou mužů právě náramkové nebo kapesní hodinky. Pokud tedy přemýšlíte nad koupí hodinek pro sebe, anebo obdarováním vašeho syna, otce nebo dědečka, kvalitní a luxusní hodinky jsou dozajista skvělou volbou. Navíc v případě, že zvolíte tradiční značku hodinek s historií, jako je například Rolex, PRIM nebo Patek Philippe jde i o investici do budoucna a navíc rodinné dědictví.

Jak vybrat pánské hodinky?

Důležitým faktorem je bezpochyby váš styl a účel. Pokud hledáte hodinky na každodenní nošení, máte k dispozici nepřeberné množství značek a designů, ze kterých můžete vybírat. Elegantní minimalistické hodinky se zlatým nebo poznacelým pouzdrem vyrábí například švýcarská značka Longines, naopak pro všechny muže, kteří milují sportovní styl a hledají odolné a robustní hodinky s těmi nejmodernějšími funkcemi a technologiemi, doporučujeme se zaměřit na takzvané smart watch neboli chytré hodinky. Dalším specifikem, které si u hodinek volíte, je typ nátahu. Existují hodinky mechanické, automatické nebo quartzové, což znamená že jsou na baterii.

hodinky Omega
Hodinový strojek Omega

Jak fungují automatické hodinky? 

Hlavní rozdíl mezi mechanickými a automatickými hodinkami spočívá v tom, že mechanické musíte téměř každý den natahovat. Naopak o hodinky “automaty” se nemusíte nijak zvlášť starat. V případě, že je nosíte se hodinky samovolně natahují pohybem vašeho zápěstí. Pokud máte hodinek více a rádi je střídáte, je samozřejmé, že po nějaké době, co automaty leží na poličce, je musíte znovu natáhnout. Automatické hodinky patří k těm dražším.

Chytré pánské hodinky

Chytré hodinky neboli smart watch. V dnešní době asi nejrozšířenější varianta náramkových hodinek, kterou vyrábí téměř všichni výrobci mobilních telefonů a elektroniky. Není se čemu divit, tyto hodinky zastoupí funkci telefonu, platební karty, diáře a dokonce vám mohou hlídat pitný režim nebo kvalitu spánku. Mezi nejoblíbenější patří Apple Watch, čínský výrobce Xiaomi nebo Samsung Galaxy Watch.

Smart Watch
Zlaté kapesní hodinky

Hodinky jako investice, náramkové i kapesní 

V případě, že hledáte hodinky na výjimečné události, do kterých chcete investovat větší obnos peněz, je dobré zvolit ověřenou značku s dlouholetou tradicí a historií. Takových je hned několik. Jde většinou o švýcarské výrobce, které jsme si již zmínili v úvodu. Rolex, Omega, Patek Philippe. Pokud byste rádi koupili kvalitní hodinky od české firmy, nenapadá nás nikdo jiný, než společnost PRIM. Stejně tak jsou dobrou investicí starožitné kapesní hodinky. Takzvané cibule se dělí podle počtu ochranných plášťů na dvouplášťové, tříplášťové, anebo dámské malé hodinky zvané jeptišky. Ke všem kapesním hodinkám se hodí pořídit i šatlén, řetízek, kterým si hodinky přichytíte k saku nebo vestičce.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up