chevron_left Hračky

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Materiál Hračky pro
Věk Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Hračky

Populární nabídky
Kategorie
Věk
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 37 278 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 37 278 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Hračky jsou nepostradatelnou součástí našeho dětství. Každé dítě má nespočet oblíbenců, ať už jde o panenky, měkoučké plyšové kamarády nebo sportovní auťáky a stavebnice. Na Aukru ale najdete i široký výběr hraček, které v dětech podporují kreativitu, anebo slouží jako uklidňující pomůcka proti stresu. Dejte hračkám nový život a vyberte pro své děti nového kamaráda, dětskou kuchyňku, kde se při hře zabaví na celé hodiny nebo angličáka do sbírky.

Hračky pro děti, které se neomrzí

Při koupi hraček je dobré přemýšlet nejen nad tím, že dětem udělají radost, ale i nad jejich funkcí a vlivu na dítě. Ideální jsou hračky, které podpoří správný rozvoj, jemnou motoriku a fantazii. Pěstujte v dětech již od útlého věku kreativitu a podpořte je ve hře, u které budou tvořit a vyrábět. Ideálním řešením jsou výtvarné potřeby a plnicí štětce pro nejmenší, které se naplní vodou, takže nepotřebujete žádný kelímek. Stejně oblíbené jsou omalovánky, které u dětí nikdy nevyjdou z módy nebo magnetické stavebnice.

kreslicí stoleček pro děti
Schleich figurky

Schleich koně

Nekončící zábava s figurkami, které vypadají jako živé, a to díky svému detailnímu zpracování. Nemluvíme o ničem jiném než o německé firmě s dlouholetou tradicí Schleich. Elfí víly, dinosauři, koníci i stateční rytíři, ti všichni čekají na každodenní dobrodružství.

Antistresové hračky pro malé i velké

Stres, všichni ho známe, a jsou různé způsoby, jak s ním bojovat nebo ho zmírnit. Oblíbenou antistresovou hračkou pro malé i velké je například populární fidget spinner neboli prstové točítko. Pro menší děti je ale ideálnější měkká gumová hračka, kterou si dítě jemně mačká v ruce. 


Antistresová hračka
Domeček pro panenky

Box na hračky, aby bylo v pokojíčku uklizeno

Čím více hraček, tím větší nepořádek. To je bohužel svatá pravda, ale je elegantní a jednoduché řešení, a to vašim dětem pořídit do pokojíčku stylové boxy na hračky nebo domečky pro panenky. Všechny malé kamarádky, rebelky Monster High i panenky Barbie mohou bydlet pohromadě.

Autodráhy a hračky pro kluky

Téměř každý malý kluk chce být stavitelem nebo mechanikem. Chlapci obdivují krásu automobilů, vlaků, nákladních aut, sporťáků nebo svižné motorky. Aby se všechny tyhle dopravní prostředky měly kde prohánět, váš syn jistě ocení pořádnou autodráhu.

Dětská autodráha
Velký plyšový medvěd

Plyšáci jsou výborní kamarádi

Všechny děti chtějí mít svého oblíbeného plyšáka, který je jim do jisté míry nejlepším kamarádem. Ať už jde o hračku., kterou budou mít v kočárku, při denních hrách, anebo ho budou držet v objetí při usnínání, určitě se z hračky stane důležitý člen rodiny. Udělejte jim radost a vyberte mezi krásnými plyšovými hračkami u nás na Aukru.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up