chevron_left Hry na Sony PlayStation 4 (PS4)

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Žánr
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Hry na Sony PlayStation 4 (PS4)

Populární nabídky
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 2 048 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 2 048 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Společnost Sony se odjakživa snažila udělat své konzole něčím zajímavé a odlišit je od konkurence. Jako jednu z možností zvolila exkluzivní hry, které si nezahrajete na žádném jiném zařízení. Pojďme si společně představit pár her, které si můžete zahrát na konzoli Playstation 4.

The Last of Us Remastered

Hra The Last of Us vyšla v roce 2013 na konzoli Playstation 3. Děj je zasazen do postapokalyptického světa, který zdecimovala pandemie parazitické houby Cordyceps. Hra sklidila u hráčů velký úspěch a získala se mnoha ocenění. Vývojáři se rozhodli potěšit vlastníky konzole Playstation 4 a v roce 2014 vyšla graficky vylepšená verze.

The Last Of Us Remastered

Horizon Zero Dawn

Hra vás přenese do vzdálené budoucnosti 31. století, kdy se lidstvo navrátilo k primitivnímu životu. Svět brázdí robotičtí tvorové, kteří jsou ve většině případů mírumilovní. Bohužel se objeví jev, který je nazýván jednoduše “Porucha”. Ten způsobuje větší a větší agresivitu tvorů. Hra Horizon Zero Dawn vyšla na Playstation 4 v roce 2017 a nakonec se jí dočkali i uživatelé Microsoft Windows, a to o tři roky později. V únoru 2022 bylo fanouškům představeno pokračování s názvem Horizon Forbidden West, které si mohou zahrát na konzoli Playstation 4 a 5. 

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End

Studio Naughty Dog, které má na svědomí herní sérii Uncharted, se řadí celkově k nejúspěšnějším studiím spjatých s konzolí Playstation. Série Uncharted vypráví příběh dobrodruha a hledače pokladů Nathana Drakea. V roce 2016 se fanoušci dočkali čtvrtého pokračování, to bylo označeno mnohými za nejlepší hru všech dob. Hráče uchvátilo skvělé zpracování cutscén i zajímavá a příjemná hratelnost.

Final Fantasy VII Remake

Hra Final Fantasy VII je pevně spjata s konzolí Playstation a má se za to, že pomohla její celkové popularizaci. Final Fantasy se řadí žánrově do japonského RPG a první díl vyšel již v roce 1987. V Evropě jsme se ovšem dočkali až sedmého dílů, a to o deset let později. Remake tohoto úspěšného dílu přinesl nejen grafické vylepšení, ale i zcela novou hratelnost. 

Zobrazit méně keyboard_arrow_up