chevron_left Hyundai

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Značka vozidla
Barva
Rok výroby
Pohon
Spotřeba
Karoserie
Počet dveří
Další informace Výkon
Náhon
Stav Tachometru
Převodovka
Vystavené před
Končící za méně než

Hyundai

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 4 nabídky O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 4 nabídky O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Hledáte osobní automobil, který se vyrobil na území České republiky? Automobilka Hyundai je známá svou výrobní linkou v Nošovicích, kde se momentálně vyrábí Hyundai Tucson a Hyundai i30. Prozradíme vám historii této jihokorejské automobilky, oblíbené, současné i bývalé vozy. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Historie automobilky Hyundai

Historie automobilky sahá až do roku 1947, kdy Čong Ču-jong založil společnost pro opravu nákladních i osobních vozidel. Jelikož se podniku dařilo, vznikla o dvacet let později divize Hyundai Motor Company zaměřená na výrobu automobilů. Ze začátku výroby se automobilka spojila se značkou Ford, se kterou společně vyráběla model Ford Cortina. Prvním vlastním automobilem se stal vůz nazvaný Pony, který Hyundai uvedla na trh v prosinci 1975. Následovaly roky expanze a nárůstu výroby automobilů. Na trhu se objevily například modely Hyundai Sonata nebo Pony Excel. Začátkem nového století se společnost zaměřila na kvalitu a design vozů. Do České republiky vstoupila automobilka výrazně v roce 2006, kdy postavila v Nošovicích výrobní závod, který je její jediný v Evropě.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Tucson patří do kategorie malých SUV a vyrábí se od roku 2004. Následně se v roce 2010 představila druhá generace a o šest let později třetí generace tohoto vozu. Hlavním znakem Tucsonu je pětidveřová karoserie s pohonem předních nebo všech kol. Konkurentem vozu je například Toyota Highlander

Hyundai i20

Hyundai i20 je k dostání ve verzi hatchbacku a patří mezi ideální vozy do města. i20 nahradila na trhu v roce 2008 Hyundai Getz. Následně o čtyři roky později prošla faceliftem. Tento vůz je k dispozici v třídveřové nebo pětidveřové variantě a nabídne vám maximální rychlost až 181 km/h

Hyundai i20
Hyundai i30

Hyundai i30

Automobil Hyundai i30 patří do nižší střední třídy a na trhu se objevil poprvé v roce 2007, následně druhá generace 2012 a třetí generace v roce 2017. i30 je určená pro přepravu pěti osob a naleznete ji v pětidveřové variantě hatchbacku i kombi nebo třídveřové variantě. Konkurenčními vozy jsou například Škoda Octavia, Ford Focus nebo Honda Civic.

Současné automobily Hyundai

K dalším aktuálně vyráběným modelům patří automobily Hyundai Santa Fe (2000), Hyundai Kona (2020), Hyundai Elantra (1990) a Hyundai i10 (2007).

Hyundai Santa Fe
Hyundai Getz

Staré vozy Hyundai

Mezi již nevyráběné automobily můžeme zařadit již zmíněný Hyundai Getz (2002–⁠2011) a Hyundai Atos (1997–⁠2007), Hyundai Matrix (2001–⁠2010), Hyundai Coupé (1996–⁠2009).

Zobrazit méně keyboard_arrow_up