chevron_left Karetní hry

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Karetní hry

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 11 381 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 11 381 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Historie karetních her sahá až do staré Číny, kdy tehdejší císař Mu-tsung hrál se svými ženami dominové karty. Karetní hry vám umožní odpočinout si od každodenních starostí, vyčistit si hlavu a pobavit se s přáteli. Máte na výběr ze spoustu typů karet, proto můžete vybírat ze starých nebo nových her. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Tradiční karetní hry

Asi každý z nás měl v ruce žolíkové karty, které umožňují hrát spoustu her. Již od nepaměti se s nimi hrály tradiční hry: kanasta, mariáš, solitaire neboli pasians, oko bere a žolíky. Většinou jsou karty vyrobeny z tvrdého papíru nebo plastu a rozdělují se na jednohlavé a dvouhlavé hrací karty.  

Canasta
Prší

Dětské karetní hry

Kromě nových a počítačových her si děti užijí spoustu zábavy s jednoduchými hrami typu: pexeso, prší, černý petr a kvarteto. Tyto hry v dětech rozvinou zdravou soutěživost a vylepší soustředění a paměť.

Nové karetní hry

Kromě starých klasických her v nabídce naleznete vcelku nové hry, které se staly hitem a jsou oblíbené u dospívajících dětí i dospělých. Tyto karetní hry jsou vždy určeny pro dva a více hráčů. K nejznámějším hrám patří karetní hry: Bang!, UNO, Dobble, Harry Potter, Pán prstenů.

Bang!

Jak se hraje karetní hra autobus?

Hra se hraje s žolíkovými kartami a je určena pro 2 až 10 hráčů. Mezi hráče se rozdělí domluvený počet karet, zbylé zůstanou v balíčku. Hráči mají za úkol na stůl vyložit trojice, čtveřici stejných karet, které mohou mít různé barvy, nebo postupky minimálně tří karet. Každý hráč může přiložit kartu z ruky jakémukoliv hráči na jeho část stolu. Jak bývá zvykem, žolík nahrazuje kartu, která chybí v postupce nebo kombinaci stejných karet. Vyhrává hráč, kterému v ruce nezbydou žádné karty.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up