chevron_left Sportovní kočárky

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Možnost nastavit si maximální hmotnost
Typ kočárku
Vlastnosti
Příslušenství
Značka Možnost zvolit si délku hluboké korby
Typ kol
Počet kol
Doba dodání (od obdržení platby)
Barva Vystavené před
Končící za méně než

Sportovní kočárky

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 61 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 61 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
12 chevron_right chevron_right nabídek na stránce
Seznam nabídek
12 chevron_right chevron_right

Sportovní kočárek přichází na řadu tehdy, když vaše dítko zvládá samostatně sedět. Službu vám bude dělat do tří let dítěte, mnohdy i mnohem déle. Pořídit si ho můžete samostatně, nebo ho zakoupit v kombinaci. Sportovní kočárky nabízí dítku možnost poznávat svět a při procházce mu poskytnou výhled po okolí. Víte jaké typy kočárků trh nabízí a na co se při koupi zaměřit?

Sportovní kočárek se třemi koly

Kočárek se třemi koly je vhodný pro aktivní rodiče, kteří plánují s kočárkem běhat, jezdit na bruslích, či jinak sportovat. Na dnešním trhu můžete dokonce najít runner kočárky, které se vyznačují kvalitním odpružením a bytelnou konstrukcí. Některé modely disponují ruční brzdou, která je umístěna na madle.

sportovní kočárek se třemi koly
sportovní kočárek se čtyřmi koly

Sportovní kočárek se čtyřmi koly

Hledáte kočárek, který je vhodný na procházky? Kočárek se čtyřmi koly vám poskytne pohodlné a příjemné ovládání. Čtyři kola využijete též v terénu, kde se vám s kočárkem bude snadno vyhýbat překážkám. Kočárky mohou být vybaveny praktickým držákem na pití.

Sportovní kočárek s šesti koly

Kočárek se šesti koly je spíše raritou. Jedná se o typ kočárku, který má přední kola zdvojená. Vhodný je zejména do města, jelikož kolečka jsou menších rozměrů.

Jak vybrat sportovní kočárek

Správný kočárek by měl být vaším pomocníkem a dítěti nabídnout pohodlné místo na procházky a spánek. Sportovní kočárek vám bude činit službu několik let, proto jeho výběr není dobré podcenit. My jsme si pro vás připravili pár bodů, na které byste při výběru kočárku neměli zapomenout



Hmotnost

S kočárkem se dostanete často do situací, kdy ho budete muset přenášet a mnohdy tomu bude tak ve chvíli, kdy v něm bude sedět vaše ratolest. Hmotnost sportovních kočárku se pohybuje okolo deseti koligramů, zapomenout nesmíte ovšem přičíst váhu dítěte



Nosnost a skladnost

Sportovní kočárek budete využívat několik let, jeho nosnost by tak měla být alespoň 20 kg, ideálně 25 kg. Aby se z kočárku nestal neoblíbený kousek, vybírejte takový kočárek, který nebude zabírat mnoho místa. Jelikož žádný rodič není chobotnice, jistě oceníte možnost složit kočárek jednou rukou.  



Kolečka

Výběr koleček přizpůsobte tomu, kde plánujete s kočárkem nejčastěji jezdit. Do náročnějšího terénu se hodí nafukovací kolečka, která lze dofukovat podle potřeby. Pěnová kolečka si snadno poradí s městským parkem a lesními cestami. Kočárek s plastovými koly volte pouze do městského prostředí. Zapomenout nesmíte ani na upevnění koleček, které ovlivní celkovou ovladatelnost kočárku. Do terénu je vhodné mít kolečka zafixovaná, ve městě naopak využijete otočná kolečka, která vám pomohou vyhýbat se překážkám.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up