Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Komiksy

Země doručení
SIMPLE_FILTERS_OFFER_TYPES
Stav zboží
SIMPLE_FILTERS_OFFER_PARAMS
Vazba
Barva
Doba dodání (od obdržení platby)

Komiksy

Populární nabídky

11 059 nabídek
keyboard_arrow_down
:
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
favorite
11 059 nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Hledáte raritní kousky nebo chybějící čísla komiksů do vaší sbírky? Právě pro vás máme širokou nabídku zahraničních i českých komiksů, které vytvořili například známí autoři Kája Saudek nebo Jaroslav Foglar. Komiksy začaly být populární především v 20. století, ale počátky moderních komiksů sahají až do roku 1865, kdy vznikl časopisecký seriál Max a Moritz od německého kreslíře Wilhelma Busche. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Fortnite komiks

Komiksy Fortnite vypráví příběhy, kde se děj odehrává v prostředí, které můžete znát ze stejnojmenné hry. Na jedné straně se objeví kladný hrdina Batman, který se postaví proti zloduchům ze hry. V komiksech mohou být schované i kódy do hry Fortnite.

Fortnite
Marvel UKK

Marvel komiksy

Dnes již legendární Marvel komiksy vypráví příběhy známých hrdinů X-Men, Fantastické čtyřky, Avengers a mnohých dalších. Za tvorbou komiksů stojí od roku 1961 známí autoři Stan Lee, John Buscema, Jack Kirby a Steve Ditko. Jelikož tyto komiksy byly velice populární, dočkaly se i filmového zpracování.

Legendární komiksy Rychlé šípy

Komiksy Rychlé šípy vycházely v letech 1938 až 1989 a vypráví příběhy fiktivní chlapecké pětice. Původně začaly vycházet jednou za týden na zadní straně časopisu Mladý hlasatel. Na tvorbě komiksů se podíleli autor Jaroslav Foglar a kreslíři Jan Fischer, Marko Čermák, Bohumír Čermák a Václav Junek.

Rychlé šípy
Čtyřlístek

Komiksy pro děti

K nejoblíbenějším komiksům v České republice patří Čtyřlístek, který vychází od roku 1969 a vypráví příběhy známé čtveřice Myšpulína, Fifinky, Pindi a Bobíka v obci Třeskoprsky. Dalšími oblíbenými komiksy pro děti jsou Simpsonovi, Angry Birds a příběhy Toma a Jerryho

Kolik stály nejdražší komiksy?

Komiksy mohou mít v dnešní době velkou cenu, hlavní roli hraje především stav časopisu a číslo vydání. Aktuálně nejdražším prodaným komiksem v aukci se stal v září 2021 Amazing Fantasy č. 15, který se prodal za 3,6 milionů dolarů. Dokonce v lednu 2022 se prodala jediná stránka z komiksu o Spidermanovi za 3,36 milionů dolarů, byla to strana 25 ze sešitu Secret Wars č. 8.

méně keyboard_arrow_up