chevron_left Obrazovky k notebookům

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Obrazovky k notebookům

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 576 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 576 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Historie obrazovek sahá až do roku 1931, kdy byl vynalezen první CRT monitor. Obrazovky jsou jednou z nejdůležitějších částí notebooků, liší se kvalitou a schopnostmi. Poradíme vám, jaká obrazovka je pro vás vhodná. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Herní monitory

Pokud na vašem notebooku rádi hrajete hry, jistě oceníte herní monitor, který vyniká vysokou obnovovací frekvencí a nízkou odezvou. Ideální obnovovací frekvence by měla být od 120 Hz a odezva do 4 ms. Monitory dokáží rychle změnit obraz a poskytují plynulý obraz i během akčních her. Mezi hráči her jsou nejoblíbenější prohnuté monitory

Profesionální obrazovky

Obrazovky využijí nejen grafici. Vynikají kvalitou obrazu, perfektním podání barev a výbornými pozorovacími úhly. Velkoformátové displeje využijete především pro prezentace a jsou určeny pro stálý provoz. Dotykové monitory se používají například v reklamních kioscích a jako pokladny nebo samoobslužné systémy. 

Kancelářské obrazovky

Monitory do kanceláře nebo domácnosti by měli mít větší úhlopříčku pro zobrazení grafů, tabulek a filmů. Ideální jsou tak monitory s úhlopříčkou od 15” a s užitečnou funkcí proti námaze očí (Flicker-free nebo Eye Saver Mode).

Obrazovka

Rozlišení obrazovek

Zaměřte se na velikost neboli úhlopříčku a věnujte pozornost i rozlišení. Čím větší obrazovku vybíráte, tím větší by mělo být její rozlišení. Dnes se již standardně setkáte s Full HD, 4K a 8K rozlišením. Naleznete i 5K rozlišení, které má 7× větší rozlišení než Full HD.

Výrobci obrazovek

Mezi výrobce monitorů lze zařadit všechny společnosti, které vyrábí notebooky. K nejrozšířenějším obrazovkám patří značky Samsung, HP, Asus, Dell a Philips.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up