chevron_left Procesory pro notebooky

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Procesory pro notebooky

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 407 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 407 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Procesory patří mezi nejdůležitější součásti notebooků. Patice procesoru musí odpovídat patici základní desky, aby váš notebook mohl pracovat podle vašich potřeb. Podívejte se na naši aktuální nabídku procesorů pro notebooky.

Intel procesor

Pro méně náročné uživatele jsou vhodné procesory Intel Core i3 a i5, náročnějším uživatelům, kteří pro svou práci nebo zábavu potřebují náročnější programy, budou vyhovovat procesory Intel Core i7 a i9. Kromě třídy procesorů je také důležitá informace o jakou generaci procesoru se jedná, kde platí pravidlo – čím vyšší generaci koupíte, tím modernější a vyspělejší procesor bude. Úspornější procesory Intel mají v popisu procesoru písmeno U nebo u starších modelů Y.

Intel Core i5
Procesor AMD

AMD procesor

Procesory AMD lze rozdělit do třech kategorií, pro nenáročnou kancelářskou práci vám budou stačit procesory AMD Ryzen 3, pro běžnou kancelářskou práci nebo pro studenty jsou vhodné procesory AMD Ryzen 5 a pro náročnou práci například grafiků doporučujeme volbu procesorů AMD Ryzen 7 a AMD Ryzen 9.

Herní procesory

Pokud rádi hrajete hry na noteboocích, oceníte procesory Intel Core i9 a jejich novější generace, herní procesory Intel mají označení písmenem H v popisku. Od společnosti AMD jsou pro vás připraveny AMD Ryzen 5000, AMD Ryzen 3000 a AMD Ryzen 9, které vám poskytnou dostatečný výkon pro vaše hry.

Procesory podle počtu jader

Další rozdělení procesorů je podle jader, běžně se setkáte až s 16 jádrama. Náročnější uživatelé si mohou objednat procesor s 32 jádry. Kvůli více jádrům dokáže procesor následně zpracovat více úloh najednou. To má však za následek i vyšší spotřebu energie. Pro náročnější kancelářskou práci by měl mít procesor 4 jádra, pro hry a náročnější programy je vhodné pořídit procesor s alespoň 8 jádry.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up