Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Kuchyňské grily

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Typ grilu
Značka Příkon
Vlastnosti Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Kuchyňské grily

Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 85 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 85 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
12 chevron_right chevron_right nabídek na stránce
Seznam nabídek
12 chevron_right chevron_right

Máte chuť na grilované dobroty i v zimě, kdy zahradní gril nepřichází v úvahu? Pořiďte si elektrický gril a pochutnejte si na šťavnatém mase, zelenině i sendvičích kdykoliv vás jen napadne. Na Aukru totiž seženete jak domácí kontaktní grily nebo stolní grily s různými typy grilovacích ploch, tak raclette grily.

Kontaktní gril pro vaši kuchyň

Bez dýmu. Bez plamene. Bez připalování. To jsou tři základní výhody všech elektrických grilů bez rozdílu. Některé domácí grily ale navíc mají ještě:

  • Termostat určený k řízené regulaci teploty grilovací plochy.
  • Časovač, který vám dá včas vědět, že je připravovanou potravinu potřeba otočit.
  • Světelné kontrolky či displej, díky kterému budete bezpečně vědět, jestli je gril vypnutý, nebo zapnutý a zda grilovací plocha dosáhla vámi požadované teploty.
  • Vyhřívanou odkládací plochu, kam můžete umístit již hotové pokrmy, aby zůstaly déle teplé.
  • Odkapávací nádobku, která je ideální při přípravě prorostlejších kusů masa nebo mastnějších ryb, protože zachytí veškerý nadbytečný tuk, který by jinak stekl do grilu či na kuchyňskou linku.
  • Odnímatelné součástky, které (většinou) můžete bez obav svěřit myčce nádobí.

Kuchyňské grily vám ušetří spoustu času. Stačí je jen zapojit do zásuvky, počkat až se dostatečně rozehřejí a začít grilovat. Jestli tedy toužíte po rychle a rovnoměrně grilovaném mase, investujte do kontaktního grilu. Má vámi vybraný model navíc kloub a dá se zcela otevřít? Pak můžete větší plochu využít pro jednostranné grilování a na jedné polovině připravovat rybu či klobásky, zatímco tu druhou vyhradíte zelenině či pečivu. Samozřejmě s ním snadno zapečete také panini nebo tousty, ale pokud je vaším nejoblíbenějším jídlem spíš kebab, špízy či grilované kuře, pořiďte si domácí vertikální gril.

Stolní gril do kuchyně

Elektrické stolní grily se sice nedají zavřít, ale zato skýtají dostatečně velkou plochu, na které připravíte hostinu pro celou rodinu nebo partu přátel. Snadno se čistí a k mání jsou v mnoha provedeních. Stejně jako kontaktní grily se ale mohou lišit tvarem grilovací plochy:

  • Žebrovaná grilovací plocha – Ta je nejvhodnější pro grilování masa, hlavně steaků a ryb.
  • Rovná grilovací plocha – Poradí si s masem i rybami a je ideální také pro přípravu zeleniny, vajec, omelet a palačinek.
  • Dvojitá grilovací plocha – Když gril disponuje kombinací žebrované a rovné plochy, snadno na něm zároveň přichystáte steak, slaninu i vejce.
  • Grilovací rošt – Na stolním elektrickém grilu s roštem můžete grilovat jakýkoliv druh masa, mořské plody i větší kusy zeleniny.

Raclette gril

Jste milovníci sýrů? Tak to se vám zalíbí vlastnosti raclette grilu. Zatímco se totiž na jeho horní ploše připravuje maso, zelenina a jiné potraviny, můžete na tu spodní položit speciální pánvičky a nechat si v nich rozpéct sýr nebo zapéct nejrůznější lahůdky.

Panini gril

Mysleli jste si, že je panini gril speciálním druhem domácího grilu? Tak to vás asi trochu zklameme. Jedná se totiž o kontaktní gril, o kterém se zmiňujeme výše.

Gril s kamennou deskou

Plochy stolních grilů mohou být vyrobené z různých nepřilnavých materiálů, od teflonu přes keramiku až po litinu. Deska z přírodního kamene má ovšem tu výhodu, že na ní můžete grilovat cokoliv si jen zamanete bez použití jediné kapky oleje. Pokud vás od ní neodradí fakt, že jí trvá trochu déle, než se zahřeje, máme pro vás i dobrou zprávu. Po vypnutí grilu zůstává mnohem ještě nějakou dobu vyhřátá, takže na ní můžete nechat ležet již hotové pokrmy bez obavy, že by příliš brzy vychladly.

Terakotový gril

Dalším zajímavým přírodním materiálem, který se na grilovací plochy elektrických grilů používá, je terakota. Ta je tak odolná, že ji nepoškrábete ani kovovou vidlicí, a dokonce se jí nic nestane ani ve chvíli, kdy větší kusy masa nebo zeleniny nakrájíte přímo na ní. Dalšími výhodami terakotové desky je, že se neuvěřitelně snadno čistí, teplotu udržuje podobně jako deska kamenná a můžete na ní grilovat i bez tuku.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up