chevron_left Odšťavňovače

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Značka Varianta
Příkon Objem nádoby na šťávu
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Odšťavňovače

Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 102 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 102 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
12 chevron_right chevron_right nabídek na stránce
Seznam nabídek
Populární nabídky
12 chevron_right chevron_right

Patříte k lidem, co si pravidelně a s velkou chutí dopřávají pomerančové či jiné freshe, ale už vám to začíná tak trochu lézt do peněz? Nejspíš je načase, abyste svou výbavu kuchyňských spotřebičů doplnili o další kousek – odšťavňovač. Na výběr máte odšťavňovač šnekový, ruční a odstředivý.

Juicer – proč si pořídit odšťavňovač na citrusy a další ovoce

Jestli chcete z ovoce a zeleniny získat maximum šťávy s co nejmenším množstvím odpadu, bez kvalitního odšťavňovače s vysokou výtěžností to nepůjde. A je úplně jedno, jestli si vyberete odšťavňovač na jablka, odšťavňovač na ovoce, odšťavňovač na rybíz, odšťavňovač na citron či odšťavňovač na pomeranče. Dále je důležité, aby měl váš juicer dostatečně objemnou nádobu na šťávu, prostorný plnicí otvor i nádobu na odpad. Neponechejte náhodě ani jeho hlučnost, hmotnost, rozměry, příkon, výkon a způsob údržby.


Náš tip: Jestli neradi plýtváte jídlem, tak z odpadu, který vám po odšťavnění ovoce a zeleniny zbude, můžete v sušičce potravin vyrobit raw zeleninové krekry nebo oblíbené ovocné plátky a sušenky.



Ruční odšťavňovač

Mechanický odšťavňovač či lis na citrusy ve své domácnosti už asi máte. Mimo něj do této kategorie odšťavňovačů patří také moštovač a lis na hroznové víno. K jejich pohonu sice nepotřebujete elektřinu, zato se například při lisování jablek na mošt poměrně dost nadřete. Výhodou je šetrné zpracování vstupní suroviny se zachováním maxima vitaminů a minerálů ve šťávě.



Šnekový odšťavňovač

Svůj název šnekový odšťavňovač získal díky mechanismu, který připomíná závity hlemýždí ulity. Je tak výkonný, že do něj můžete „hodit“ jakoukoliv zeleninu nebo ovoce, ze kterého získáte až o polovinu více šťávy, než kdybyste použili odstředivý odšťavňovač. Je sice pomalejší, ale potěší vás šťávou plnou cenných živin a tichým chodem.



Odstředivý odšťavňovač

Je na váš šnekový odšťavňovač příliš pomalý? Doslova jako šnek? Investujte do odstředivého odšťavňovače, který pracuje opravdu rychle. Kromě listové zeleniny a bobulí „schroustá“ takřka všechno.



Odšťavňovací mlýnek

Elektrický mlýnek s odšťavňovačem nabízí rychlý a snadný způsob, jak si dopřát čerstvou šťávu. Počítejte ale s tím, že vás bude stát víc než mechanický odšťavňovací mlýnek. Hodí se spíše k občasné výrobě freshů, protože jeho výtěžnost není tak vysoká jako u ostatních odšťavňovačů.



Kuchyňský robot s odšťavňovačem

Stejně jako food processor může být i kuchyňský robot obohacen o nástavec k odšťavňování ovoce. Jeho výtěžnost je podobná jako u mlýnku.


Zobrazit méně keyboard_arrow_up