chevron_left Parní hrnce

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Počet nádob
Značka Vlastnosti
Celkový objem
Příkon
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Parní hrnce

Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 29 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 29 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Vařte zeleninu tak, aby si zachovala svoji svěží barvu a spolu s ní připravte i maso, přílohu nebo dezert. Jak na to? Místo obyčejného hrnce na plotnu sáhněte po elektrickém hrnci na vaření v páře.

Výhody vaření v páře

Benefitem parního hrnce ale není je uchování přirozené chuti a barvy zeleniny i po jejím uvaření. Hlavním důvodem, proč se v domácnostech těší čím dál větší oblibě je, že jde o zdravější způsob přípravy jídla. Díky vaření v páře zůstanou v potravinách zachovány důležité vitaminy a minerály, které by se při klasickém vaření vyplavily do vody, kterou nakonec vylijete (nebo použijete na vývar). Další skvělou vlastností napařovacího hrnce je, že má několik oddělených pater. Proto v něm lze uvařit zároveň rybu s přílohou i dezert bez toho, abyste museli řešit, že by hotová sladká tečka voněla po rybě či naopak.


Parní hrnec a jeho funkce

Funkcemi, kterými může napařovací hrnec disponovat, jsou: časovač, automatické vypnutí, udržování teploty hotových pokrmů, hlídání hladiny vody v napařovacím hrnci, možnost nastavení teploty ohřevu u jednotlivých pater a další.


Jak vybrat napařovací hrnec

Při volbě hrnce pro vaření v páře vezměte v potaz také jeho výkon, spotřebu, rozměry a materiál pater. Například u bílého plastu se snadno stane, že se od připravovaných surovin jako mrkev nebo červená řepa zabarví. A to nám věřte, že takové skvrny nesmyje ani myčka nádobí.


Kromě parního hrnce se vám v kuchyni může šiknout fritovací hrnec a pečicí pánev.



Zobrazit méně keyboard_arrow_up