chevron_left Vaflovače

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Značka
Počet vaflí
Příkon
Tvar Vaflí
Funkce
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Vaflovače

Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 20 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 20 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1 nabídek na stránce
Seznam nabídek
1

Každý milovník na povrchu křupavých a uvnitř nadýchaných a vláčných vaflí musí uznat, že se nic nevyrovná těm čerstvé připraveným. Patříte mezi nadšence do vaflí i vy? Investujte do vaflovače. Ještě předtím se ale pojďme společně podívat na základní parametry, které je při jeho výběru potřeba zvážit.

Jak vybrat vaflovač

Ideální příkon vaflovače je okolo 1000 W, a pokud budete vafle dělat jen pro sebe nebo jednu další osobu, postačí vám menší. Je vás doma víc? Pak si samozřejmě raději kupte větší. Nepodceňujte ani tvar plotének vaflovače. S některými vyrobíte jednu velkou vafli, s jinými čtyři menší vafličky najednou. Samotné vafle pak mohou být jak obdélníkové či čtvercové, tak kulaté, ve tvaru květin a srdíček nebo jiné. Toužíte připravovat trendy bublinkové vafle? Volte vaflovač s příhodnými pečicími plochami. Materiál plotének by pak měl být nejlépe z teflonu, který vám usnadní samotnou přípravu vaflí i následnou údržbu.


Užitečné funkce vaflovače

Co se týče praktických funkcí vaflovače, tak vás asi nejvíce nadchne možnost regulovat teplotu plotének za pomoci termostatu. Další bezva vychytávkou jsou světelné kontrolky signalizující, že jsou ploténky dostatečné nahřáté i to, že jsou vaše vafle hotové. Fajn je také bezpečnostní prvek, který zamezuje přepalování plotének.


Vaflovač 3 v 1, nebo jiný?

Při hledání dokonalého vaflovače jste určitě narazili na vaflovač 2 v 1, 3 v 1 nebo 4 v 1 a více. Takové vaflovače disponují sadou výměnných destiček, které podle tvaru slouží k přípravě klasických a bublinkových vaflí, toustů, panini či lívanců.


Sháníte do své kuchyně domácí pekárnu, elektrický vařič nebo fritovací hrnec? Navštivte kategorii Malé kuchyňské spotřebiče.



Zobrazit méně keyboard_arrow_up