chevron_left Kuchyňské potřeby

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Kuchyňské potřeby

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 428 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 428 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Do této kategorie jste nejspíš zamířili, protože toužíte po výměně ručního mlýnku za elektrický nebo si chcete dopřát všechny výhody multifunkčního toustovače. Možná vás sem ale přivedl úplně jiný důvod. Ať tak nebo tak, můžete si být jisti, že jakýkoliv kuchyňský spotřebič, na který si jen vzpomenete, od kuchyňského robota přes fritovací hrnec až po rychlovarnou konvici, u nás seženete.

Food processory a kuchyňské roboty

Hodně lidí kuchyňské roboty považuje za food processory a naopak. Fakt je ale ten, že kuchyňský robot slouží hlavně k hnětení těsta, i když může mít různé nadstandardní nástavce a funkce. Food processor je zase spíše multifunkčním sekáčkem. I ten může disponovat rozličnými nástavci. Třeba takovým, který z něj rázem udělá odšťavňovač.


Kuchyňské kráječe, mixéry a šlehače

Jestli se chystáte nakrájet, nastrouhat nebo nasekat větší množství zeleniny či jiné suroviny, a to opravu rychle, poohlédněte se po elektrickém kuchyňském kráječi. Dokonale hladké těsto na palačinky i vafle nebo omáčku bez jediné hrudky pak vyrobíte za pomoci mixéru. Elektrický šlehač se zase postará, aby byl sníh z bílků bezvadně vyšlehaný a šlehačka dokonale nadýchaná.


Fritovací hrnce, grily a elektrické pánve

Pro zdravé fritování hranolek, kuřecích stehýnek i zeleniny bez jediné kapky oleje využijte fritovací hrnec. Vhod vám určitě přijde také nepřilnavý kontaktní gril na maso, zeleninu a panini či víceúčelová pečicí pánev (remoska).


Toustovače, topinkovače a vaflovače

Lahodné toasty, topinky i vafle můžete mít hotové za pár minut. Stačí jen investovat do opékače topinek, vaflovače nebo univerzálního sendvičovače.


Elektrické mlýnky na kávu a kávovary

Samozřejmě v naší nabídce nechybí ani elektrické mlýnky na kávu či kávovary. Vybírat lze z pákových, kapslových i plně automatických s mlýnkem nebo bez něj.


Domácí pekárny, rychlovarné konvice a další malé kuchyňské spotřebiče

Dále pro vás máme široký výběr ostatních malých kuchyňských spotřebičů. Patří mezi ně domácí pekárny, parní hrnce, rychlovarné konvice, sušičky potravin i digitální kuchyňské váhy.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up