chevron_left Starožitné křesla, sofa a divany

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Období
Období Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Starožitné křesla, sofa a divany

Populární nabídky
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 641 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 641 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Sníte o útulném koutku, kde si vezmete knihu nebo horkou kávu do ruky, pohodlně se usadíte a zapomenete na celý okolní svět? Starožitné křeslo nebo lenoška krásně zapadne do interiéru. Na první pohled je jasné, že jde o vyjímečný kus nábytku, který je ideálním společníkem pro chvíle pohody a relaxu

Křeslo Halabala

Jindřich Halabala byl česká designér, publicista a pedagog. Zásadně ovlivnil interiér meziválečných a poválečných českých domácností. Halabalova charakteristická díla jsou považovány za spojení kubismu, art deca a moderního umění po druhé světové válce. Navrhl celou řadu nábytku, ovšem legendami se staly židle H 79 a křeslo typu H 269. Jak tohle nejslavnější Halabala křeslo H 269 okamžitě poznat? Pomůžou vám výrazně ohýbané opěrky, čalounění se samozřejmě liší různými dekory a vzory, ale jedno je jisté – pohodlí a exkluzivní vzhled


Thonet křeslo

Firma Thonet byla založena truhlářem a návrhářem nábytku Michaelem Thonetem. Svůj typický ohýbaný nábytek veřejnost prvně spatřila v roce 1841 na průmyslové výstavě v Německu. Rychle si získal své příznivce a firma se tak rozrostla o řadu továren, jednou z nich byla i továrna v Bystřici pod Hostýnem. Ta se stala vývojovým centrem celé firmy a vyvážela výrobky do celého světa. V dnešní době je firma stále aktivní, ale od znárodnění v roce 1953 ji známe pod názvem TON (továrna na ohýbaný nábytek). Typickým symbolem, který všichni známe, je židle č. 14, která získala lidový název “vídeňská kavárenská židle”. I v dnešní době jsou modely společnosti Thonet brané za milníky v historii designu. Jde o naprostou klasiku, která je nadčasová, což nám dokazuje fakt, že se vyrábí dodnes v nezměněném tvaru. 


Staré houpací křeslo

Vdechněte život starému houpacímu křeslu a oživte si s ním váš obývák nebo čtecí koutek. Jde o ojedinělý kus nábytku, který ale rychle přiroste k srdci každému, kdo se párkrát zhoupne. 


Starožitný divan, sofa nebo pohodlná lenoška 

Těmito názvy máme na mysli kus sedacího nábytku, který může připomínat gauč. Krásně se na něm lenoší, proto lidové označení “lenoška”. Takový starožitný divan krásně vynikne převážně ve větším volném prostoru. Představuje designovou a stylovou část obývacího pokoje. Může být okázale polstrovaný s vyřezávanou konstrukcí.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up