chevron_left Ostatní starožitný nábytek

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Období Období
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Ostatní starožitný nábytek

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 338 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 338 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Nábytek nabízí nepřeberné množství typů a kousků do vaší domácnosti. Ten starožitný navíc i takové kousky, které v moderních obchodech těžko seženete. Možná vám už nebude sloužit k původnímu účelu, ale ten dekorativní splní dokonale. Představte si například starožitný šicí stroj, který je ukázkou uměleckého a řemeslného zpracování, jako dokonalou dekoraci do prostorného interiéru.

Šlapací šicí stroj Singer nebo Minerva

Jak už jsme zmínili v úvodu, šicí stroj vám opravdu může být skvělou dekorací. Má kovové zdobené nohy a krásný elegantní šicí stroj, který může být dekorován různým motivem se zlatou linkou. Perlou mezi šicími stroji jsou ty od značky Singer a Minerva. Americká společnost Singer vznikla v polovině 19. století a stala se jedním z největších výrobců šicích strojů na světě. Nám byla blíž firma Minerva, kterou založili dva čeští podnikatelé v tehdejším hlavním městě rakousko-uherské monarchie, ve Vídni, na konci 19. století. Později se sídlo celé firmy přesunulo do Opavy. 


Dřevěné konzole

Osvěžte váš obývák, vstupní halu nebo ložnici starožitnou konzolí. Typická rokoková nástěnná konzole má vyřezávané rokaje a další ornamenty a dřevo je pozlacené. Takový kousek se hodí na zámek a dobový penzion, ale své kouzlo vnese i do prostorného interiéru vašeho domova


Starožitné dveře

Pokud stavíte domeček nebo rekonstruujete váš byt a jste milovníkem starožitností, jistě se budete cítit dobře v pokojích se starožitnými dveřmi. Je možné, že bude potřebná renovace, ale představte si tu nádhernou kombinaci moderního nábytku a dvoukřídlých starožitných dveří.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up