chevron_left Ratanový nábytek

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Barva
Styl
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Ratanový nábytek

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 575 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 575 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Ratanový nábytek se sice na několik dekád vytratil z interiérů i exteriérů, ale protože aktuálně zažívá velký boom, který rok od roku nabírá na síle, začínají se o něj zajímat nejen milovníci retra. Jestli i vy přemýšlíte o tom, že byste svůj obývák nebo zahradu chtěli vylepšit nábytkem, který se vyrábí z asijské liány rotanu rákosového, jste na správném místě.

Ratanové křeslo nebo ratanová sedačka jako dizajnový kousek

Dokonalé ratanové posezení se špetkou exotiky si můžete užívat na mnoho způsobů. Třeba rádi vaříte a stolujete s rodinou a tak vás zaujme jídelní stůl a ratanové židle nebo lavice. Možná, že dáváte přednost četbě knih v pohodlném proutěném křesle nebo rovnou plánujete koupi kompletní ratanové sestavy. A že na nic z toho u sebe doma nemáte dost místa, a přesto po přírodním ratanovém nábytku už dlouho toužíte? Žádný problém. Na Aukru nabízíme také taburety a úložné boxy, které se stejně jako malá ratanová skříňka bez problému vejdou i do té nejmenší garsonky.

Proč si vybrat ratanový zahradní nábytek?

Láká vás představa, že si ráno ve své zahradě vychutnáte lahodný horký nápoj a večer s přáteli během grilování posedíte venku, ale kovový ani běžný plastový zahradní nábytek vás příliš neoslovuje? V tom případě vám zahradní ratanový nábytek přijde vhod. Je velmi lehký, takže se s ním snadno manipuluje a zároveň i neuvěřitelně odolný. Navíc se o něj nemusíte moc starat ani v případě, že trochu sprchne. A když se náhodou zašpiní? Jednoduše ho otřete navlhčeným hadříkem nebo houbičkou a máte hotovo. Snad jedinou jeho nevýhodou je, že jako každý přírodní materiál i ratan na vlhkost vzduchu a další vnější vlivy reaguje. Jakmile se do něj tedy opře silný vítr, ostré slunce nebo začne sněžit, riskujete, že přijde k úhoně. Proto je v těchto situacích zahradní nábytek z ratanu lepší přemístit na bezpečnější místo, třeba do komory nebo do sklepa.

Umělý ratanový nábytek

Už teď víte, že na péči o přírodní ratan nebudete mít čas ani náladu? Vsaďte na umělý ratan. Vzhledem ten přírodní velmi věrně imituje a venku ho můžete nechat po celý rok. Kromě zahrady se skvěle hodí i na balkon nebo terasu a čím dál častěji se začíná objevovat také v interiérech, hlavně v jídelnách a obývacích místnostech.

Máte kromě ratanového křesla a gauče zájem i o nábytek z jiného materiálu? Mrkněte na naši nabídku.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up