🌱 JARO JE TADY! Vše pro vaši zahradu >> 🌱

chevron_left Skříně

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Povrch
Dekor
Funkce
Barva Styl Materiál
Typ skříně
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Skříně

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 407 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 407 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Najít tu správnou skříň je občas oříšek, proto vám na Aukru nabízíme široký výběr – jednodveřové skříně, dvoudveřové skříně, třídveřové skříně, skříně s posuvnými dveřmi a mnoho dalších. Skříň z Aukra se určitě stane nepostradatelným pomocníkem v domácnosti a zároveň dokáže podtrhnout styl vašeho interiéru.

Šatní skříně s posuvnými dveřmi

Trápí vás problém, jak v malém prostoru skříň otevřít? Ideálním řešením je skříň s posuvnými dveřmi. Nemusíte se již bát, že dveřmi něco odřete nebo rozbijete. Šatní skříně s posuvnými dveřmi u nás najdete v mnoha provedeních – dekor dřeva, bílá barva nebo v kombinaci se zrcadlem. Šatní skříň se zrcadlem oceníte ve chvíli, kdy nemáte v bytě jiné velké zrcadlo, protože je velmi důležité zkontrolovat si, jak vám to před odchodem z domu sluší.

Šatní skříně s otočnými dveřmi

Skříně s otočnými dveřmi se hodí tam, kde máte více prostoru a nemusíte se bát, že do něčeho narazíte. Praktická madla zajistí, že skříň bude pořád vypadat skvěle a vy nebudete mít tolik starostí s leštěním. Skříně s otočnými dveřmi nabízí nespočet možností a je jen na vás jestli více využijete poličky nebo šatní tyč na ramínka.

Rohové skříně

Rohy bývají často nevyužitým a zapomenutým místem interiéru, což bývá velká škoda u malých bytů a prostor. Rohové skříně jsou úžasným pomocníkem a ještě vám zútulní místnost. Pokud nevíte, jak využít prázdné místo v rohu místnosti, rohová skříň je ideálním řešením. Je totiž spojená ze dvou skříní, čím zaplní nepraktické hluché místo v místnosti.

Starožitné skříně

Kvalitní a precizní zpracování dřeva našimi předky se těší zasloužilé pozornosti. Masivní starožitné skříně poslouží nejen k uschování potřebných věcí, ale i jako téma ke konverzaci. Ať už jste sběratel nebo jen máte rádi tento styl, u nás na Aukru si určitě vyberete.

Dětské skříně

Skříň do dětského pokoje musí splnit několik náročných požadavků od bezpečnosti po design. Děti mají mnoho hraček a oblečení, které je potřeba někam uložit. Dětská šatní skříň usnadní úklid a zároveň dokáže dětský pokojíček zútulnit.

Látkové skříně

Látková skříň je úžasným řešením ve chvíli, kdy si pořídíte nové bydlení a musíte ho vybavit od nuly. Látkové skříně se dají jednoduše složit a rozložit a v případě potřeby je lze snadno přemístit. Nespornou výhodou je též nízká pořizovací cena. Textilní skříň si můžete vzít s sebou na cesty a mít tak jistotu, že vaše oblečení budete mít vždy kam uložit.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up