chevron_left Starožitné stoly a stolky

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Období
Období Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Starožitné stoly a stolky

Populární nabídky
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 865 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 865 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Máte rádi společně strávené chvíle a posezení s rodinou či přáteli? Pozvěte je na večeři a usedněte společně ke starožitnému stolu. Ten vám bude dobrým společníkem na všech rodinných oslavách a večeřích. Zároveň se bude v místnosti vyjímat, protože jde o reprezentativní kus nábytku. Pokud ale hledáte spíše pracovní stůl do své kanceláře, hledejte v naší nabídce starožitný psací stůl. Ten vnese do místnosti klid a příjemnou atmosféru starých dob.

Rustikální stůl se bude vyjímat ve vaší jídelně

Téměř každý z nás někdy potřebuje uniknout z každodenního shonu velkoměsta na klidný venkov. Venkovského příjemného prostředí jde docílit ale i v městském bytě, a to s pomocí rustikálního nábytku, který vykouzlí nezaměnitelnou atmosféru venkova. Rustikální stůl vyrobený z kvalitního dřeva, který nese znaky selského stylu, se do jídelny skvěle hodí. 


Starožitný psací stůl

Pořiďte si do své pracovny stylový starožitný psací stůl a uvidíte, jak vám práce půjde od ruky. Protože pracovna je místo, kde trávíme spoustu času, je zapotřebí si pracovní koutek zařídit příjemně a pohodlně, abychom se v něm zkrátka cítili dobře. Začít můžete psacím stolem, ten je naprostým základem. Nabízí se spoustu variant, například psací stůl s nástavbou s celou řadou polic a šuplíků, s ním budete mít vše důležité na jednom místě a po ruce. 


Konferenční hnízdové stolky z masivního dřeva

Konferenční hnízdový stolek má multifunkční využití. Skvěle bude vypadat u gauče v obývacím pokoji anebo ho bez problémů využijete v ložnici jako noční stolek. Můžete vybírat z jednoduchých designů ve stylu art deca, nebo se pustit do odvážnější varianty, která je bohatě zdobená a vyřezávaná, například v barokním stylu. I mezi moderními kusy nábytku bude starožitný hnízdový stolek vypadat prostě skvěle.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up