chevron_left Komponenty k notebookům

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Komponenty k notebookům

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 20 224 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 20 224 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Máte doma již starý notebook, kterému nefunguje nějaký díl nebo jej potřebujete oživit o novější součástky? Právě pro vás jsme připravili nabídku komponentů pro notebooky. Prozradíme vám, jaké součástky naleznete v naší nabídce.

Disky pro notebooky

Pevné disky jsou jedním z nejdůležitějších komponentů v celém notebooku. Do starších strojů se nejčastěji používaly HDD disky, které jsou nyní téměř úplně vytlačeny modernějšími SSD disky. Tyto disky se totiž pyšní rychlejším zápisem dat, spolehlivostí a odolností.

Pevný disk
Klávesnice

Klávesnice pro notebooky

Pokud nepoužíváte k notebooku bezdrátové nebo kabelové klávesnice, které se s notebookem propojují přes USB port nebo Bluetooth, neobejdete se bez funkční integrované klávesnice. Tyto klávesnice se liší podle výrobce a jejich rozměrů, proto se při výběru zaměřte na kompatibilitu s vaším notebookem.

Mechaniky pro notebooky

Přehráváte si filmy nebo programy z CD nebo DVD na vašem notebooku? V tom případě potřebujete funkční mechaniku, která se již do moderních zařízení většinou neinstaluje. V naší nabídce mechanik pro notebooky naleznete externí i interní mechaniky, které se rozdělují podle rozměrů a typu připojení (nejčastější rozhraní je SATA). Externí mechaniky snadno připojíte s vaším notebookem přes USB.

Mechanika
Obrazovka

Obrazovky k notebookům

Jestli se vaše obrazovka u notebooku vůbec nerozsvítí, začíná nepříjemně blikat nebo jsou na ní viditelné barevné pruhy, je čas připravit se na výměnu. V naší nabídce obrazovek k notebookům naleznete funkční LCD displeje o různých velikostech a následně si můžete vlastními silami nebo s pomocí odborníka opravit váš jinak plně funkční notebook.

Paměti pro notebooky

Při upgradu vašeho starého notebooku je potřeba věnovat pozornost operační paměti, která po pár letech přestává být dostatečná. Tyto paměti pro notebooky se rozdělují podle typu na DDR2, DDR3, DDR4 a DDR5 a zároveň je důležitá i její velikost. Všeobecně platí, že s čím větší velikostí RAM paměti, tím se bude rychleji načítat notebook a aplikace v něm.

Paměť DDR3
Procesor Intel

Procesory pro notebooky

O bezproblémový chod vašeho notebooků se kromě RAM paměti starají i procesory. V současnosti jsou na trhu dva hlavní výrobci, a to Intel a AMD. Při výběru vhodného kusu naleznete hned několik tříd a generací, kde pro náročnější uživatele jsou vhodnější vyšší třídy a novější generace.

Základní desky pro notebooky

Jednou z nepostradatelných částí uvnitř notebooku jsou základní desky, do kterých se následně vkládají již zmíněné pevné disky, paměti a procesory. Rozdělují se podle schopností zvládat náročné programy a formáty, mezi kterými jsou například M.2 2280, M.2 2242 a M.2 2260.

Základní deska
Zobrazit méně keyboard_arrow_up