chevron_left Zoom objektivy

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Značka Minimální ohnisková vzdálenost Typ bajonetu Vlastnosti
Světelnost Maximální ohnisková vzdálenost Typ
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Zoom objektivy

Značka
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 028 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 028 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Investujte do kvality a pořiďte si k fotoaparátu výbavu objektivů, které využijete při fotografování různých typů objektů. Pro ještě kvalitnější zobrazení fotografií amatérští a profesionální fotografové využívají objektivy, které se liší použitím. Pomůžeme vám s výběrem vhodného typu pro vás.

Základní objektiv

Objektivy vám poskytnou ohniskovou vzdálenost od 24 mm do 90 mm. Velkou výhodou základních objektivů neboli “seťáků” je nižší pořizovací cena oproti dalším objektivům, nevýhodou je ovšem horší světelnost.



Širokoúhlý objektiv

Objektivy využijete především při focení krajiny, interiérů a architektury. Širokoúhlé objektivy vám nabídnou ohniskovou vzdálenost 8 mm až 35 mm. Výhodou je možnost zachytit větší výsek scény



Portrétní objektiv

Portrétní objektivy jsou vhodné pro focení osob a pomohou vám vytvořit krásné portrétní snímky. Poskytnou vám ohniskovou vzdálenost 50 až 135 mm. U portrétních objektivů můžete využít i zoom s velkou hloubkou ostrosti.



Makro objektiv

Objektiv vám pomůže při focení detailů. Objektivy disponují optickou kvalitou, antireflexní čočkou a optickou stabilizací. Výhodou Makro objektivů je vysoká světelnost a optimalizace ostření při focení na krátkou vzdálenost.  



Rybí oko

Objektivy vynikají při focení architektury, krajin a interiéru. Rybí oko neboli “Fisheye” se využívá při focení panoramat. Objektivy disponují ohniskovou vzdáleností 8 až 16 mm. 



Teleobjektiv

Tyto objektivy vás zaujmou velkou ohniskovou vzdáleností, která dosahuje až 800 mm. Dokáží perfektně přiblížit fotografovaný předmět.



Speciální objektivy

Další speciální objektivy vám poskytnou možnost změnit ohniskovou vzdálenost, a tak nemusíte kupovat další objektivy. Do této kategorie patří například mezikroužky, telekonvertory a Lensbaby.



Jak vybrat objektiv

Důležitým aspektem pro výběr objektivu je promyslet, na co ho budete využívat. Při výběru dávejte pozor na typ bajonetu, protože objektivy fotoaparátů Canon, Nikon a Olympus mají svůj vlastní typ bajonetu. Dalšími důležitými aspekty jsou světelnost a Crop faktor objektivu. Crop faktor je koeficient, který udává poměr úhlopříčky kinofilmu k úhlopříčce snímače fotoaparátu. Světelnost vám vyjádří, kolik světla dokáže objektiv využít pro vykreslení snímku.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up