chevron_left Sedací soupravy, křesla, vaky

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Barva
Dekor
Funkce
Povrch
Styl Materiál
Sedací soupravy Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Sedací soupravy, křesla, vaky

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 234 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 234 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Sedací souprava bývá hlavním prvkem interiéru. Při jejím výběru je důležité myslet na to, aby splňovala svůj účelladila ke zbytku interiéru a vešla se do vašeho rozpočtu. My na Aukru vám přinášíme širokou nabídku pohovek, klasických sedacích soupravrohových sedacích soupravsedacích vaků a pytlůkřesel a taburetů.

Pohovka

Pohovka je ideálním řešením v malých místnostech nebo v kanceláři. Dnešní trh nabízí široký výběr pohovek od klasických kousků po ty designové. Rozkládací pohovku oceníte ve chvíli, kdy máte časté návštěvy, nebo má pohovka sloužit místo postele. Mnoho gaučů nabízí dostatek úložného prostoru, který se hodí v případě malého bytu.

pohovka
sedací souprava

Rohová sedací souprava

Máte početnou rodinu nebo často pořádáte setkání s přáteli? Pak potřebujete dostatek místa k sezení, které dokáže rohová sedací souprava poskytnout. Zároveň dokáže opticky příjemně rozdělit místnost, což je elegantní řešení, když máte obývací pokoj spojený s jídelnou. Je jen na vás, zda zvolíte rohovou sedačku do L, rohovou sedačku do U, nebo celou rohovou sedací soupravu, která bývá doplněna o křesla nebo taburetky.

Sedací vak

Trávíte rádi čas s knihou, sledujete film nebo jen tak rozjímáte? Pak by vám v domácnosti neměl chybět sedací vak. Sedací pytel poskytuje pohodlí a je lehce uskladnitelný. Díky široké nabídce tvarů a designů je skvělým bytovým doplňkem. Pytel na sezení ocení také děti, které ho milují díky nezvyklé konzistenci.

sedací vak
křeslo

Křeslo

Ať už potřebujete doplnit stávající sedačku v obývacím pokoji nebo si chcete vytvořit útulné místo v pracovně, křeslo je ideálním řešením. Křeslo volte tak, aby vyhovovalo vašim potřebám a nárokům. Tzv. ušák je vhodný pro občasné chvíle s knihou. Na zahradu se skvěle hodí závěsné houpací křeslo, které vám pomůže zrelaxovat.

Na co myslet při výběru sedačky?

Účel použití

Při výběru sedačky je důležité se zamyslet, k čemu ji budete užívat. Promyslete, jestli bude součástí obývacího pokoje nebo pracovny, budete ji využívat každý den, nebo jen pro občasné přespání návštěv. K sezení se hodí více nižší a měkčí sedačka, pro jednání v kanceláři naopak vyšší, ze které se lépe vstává. Pokud u vás často někdo přespává, oceníte rozkládací pohovku, která také najde své využití v dětském pokojíčku.


Materiál

Materiál ovlivňuje nejen pohodlí sedačky, životnost, ale i její cenu. Při koupi sedací soupravy myslete i na to, jakým podmínkám bude sedačka vystavena. Máte doma děti nebo domácí mazlíčky? Volte dobře omyvatelný nebo snímatelný potah, který snadno zbavíte případných nečistot. Pokud pohovku budete využívat spíše k reprezentativním účelům, nebojte se zvolit zajímavé materiály, jako jsou hedvábí nebo satén.


Umístění

Sedací souprava by měla být hlavní hvězdou interiéru a zároveň by z ní měl být výhled do celé místnosti. Při výběru místa, kam sedačku umístíte, si dejte opravdu záležet a vyměřte si, aby okolo sedačky byl dostatečný prostor a vy se tak necítili stísněně. Sedačka by nikdy neměla být umístěna zády ke dveřím. Pokud máte menší prostor, ale potřebujete více míst k sezení, využijte možnosti přidat křeslo nebo taburet.


Pohodlí

V neposlední řadě je důležité myslet na to, aby se vám v sedačce sedělo příjemně a stalo se z ní oblíbené místo, kde se budete scházet s vašimi nejbližšími. Pohodlnost sedačky můžete doladit různými polštářky a dekami. Pokud rádi trávíte čas o samotě například s knihou, volte spíše pohodlné křeslo, houpací křeslo nebo tzv. ušák, ve kterém se budete cítit útulněji. Taburet ocení vaše nohy, kterým tak po celém dni můžete dopřát zasloužený odpočinek.

Jak vyčistit sedací soupravu?

Největší vliv na čištění sedací soupravy má materiál. Odlišné nároky na čištění mají sedačky z kůže, látky či koženky. Jedno mají však všechny materiály společné – suché čištění. Pravidelné vysávání sedací soupravy odstraní prach, suché nečistoty a sníží riziko množení nechtěných roztočů. Na vysavač nasaďte speciální nástavec, který je určen na čalounění. Další kroky čištění se již odvíjí od materiálu sedačky.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up