chevron_left Sportovní odznaky

Země doručení
SIMPLE_FILTERS_OFFER_TYPES
SIMPLE_FILTERS_OFFER_PARAMS
Doba dodání (od obdržení platby)

Sportovní odznaky

Populární nabídky

7 962 nabídek
keyboard_arrow_down
:
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
favorite
7 962 nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Hledáte odznak vašeho oblíbeného klubu nebo jste sběratel odznaků ze sportovních událostí? Právě pro vás máme nabídku sportovních odznaků. Prozradíme vám, jaké typy odznaků můžete v naší nabídce objevit. Zaujme vás nějaký odznak?

Historické a sběratelské sportovní odznaky

Pokud nefandíte nějakému sportovnímu týmu nebo neholdujete konkrétnímu sportu, můžete v naší nabídce objevit odznaky z olympijských her, které patří k nejčastěji sbíraným odznakům mezi sběrateli. V nabídce mohou být třeba odznaky z let 1988, 1964, 1980 nebo odznak českého olympijského týmu.

Odznak OH Polsko
Odznak AC Sparta Praha

Fotbalové odznaky

Mezi fotbalovými odznaky můžete vybírat zahraniční, tuzemské odznaky týmů, ale i odznaky vytvořené při příležitosti výročních zápasů nebo výročí klubu. V nabídce se můžete setkat se známými i méně známými týmy, například s odznaky stadionu Old Trafford, Sparta Praha nebo Spartak Husovice.

Hokejové odznaky

Mezi hokejovými odznaky si můžete vybrat odznaky týmů NHL, týmů ze zahraničních lig nebo české ligy s historickými názvy. Nedílnou součástí jsou pamětní odznaky z hokejových šampionátů, například konajícího se v Praze. Můžete najít třeba odznaky hokeje Gottwaldov, MS 1978  a New York Islanders.

Odznak NY Islanders
Odznak Horolezeckého svazu

Odznaky dalších sportovních týmů

Pakliže nesledujete fotbal ani hokej, můžete objevit i odznaky z dalších sportovních disciplín, aktivit a svazů. Při hledání se můžete setkat například s odznakem horolezeckého svazu nebo ze soutěží v kulturistice, plavání a veslování.

méně keyboard_arrow_up