chevron_left PC hry akční

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Žánr
Výrobce Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

PC hry akční

Populární nabídky
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 370 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 370 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Akční hry mají za úkol napumpovat do krve hráče pořádnou dávku adrenalinu a procvičit jeho schopnost rychle reagovat a přizpůsobit se novým okolnostem. Splnit misi a ponechat si alespoň jeden život, to je hlavní motiv akčních her. V posledních letech jsou v oblibě hry zasazené do druhé světové války. Akční hry se dělí na dva typy střílečky a bojové hry

Far Cry 6

Střílečky

Střílečky dávají hráči velmi jednoduchý úkol, a to zneškodnit nepřátele za každou cenu. Střílet můžete po zmutovaných lidech nebo vojácích znepřátelené země. Tyto hry si můžete zahrát v režimu singleplayer nebo multiplayer. Často musíte zapojit své strategické myšlení a pomáhat svým přátelským jednotkám.  


Bojové hry

Bojové hry se vyznačují rozmanitějším způsobem zneškodnění nepřátel, než nabízejí střílečky. Mezi akční bojové hry se řadí Mortal Kombat, Worms apod. Častým prvkem bývá levlení a vylepšování zbraní. 


Call of Duty

Prvního dílu této herní série jste se mohli dočkat v roce 2003. První tři díly byly zasazeny do období druhé světové války, tento motiv se objevil ještě v pátém a čtrnáctém díle. Celkem herní série Call of Duty čítá sedmnáct dílů, kdy poslední vyšel v roce 2020. Hratelností se jedná o střílečku z první osoby


Far Cry

Společnost Ubisoft představila první díl herní série Far Cry v roce 2004 a od té doby se hráči dočkali celkem šesti hlavních dílů a třech vedlejších. Střílečku z první osoby si můžete zahrát nejen na počítači, ale i jiných platformách, jako Xbox či Playstation. Poslední díl vyšel v roce 2021 a hráče přenesl na fiktivní karibský ostrov, který ovládl diktátor. Vaše postava je členem partyzánského odboje, který má za úkol diktátora svrhnout a vrátit obyvatelům ostrova svobodu.   

Battlefield

Herní série stříleček z první osoby spatřila světlo světa v roce 2002 a má ji na svědomí herní společnost Electronic Arts. U této série je kladen důraz zejména na multiplayer, singleplayerová část je dána do pozadí. Battlefield není pouze bezhlavou střílečkou, hráč musí zapojit taktické myšlení a plnit úlohu své vybrané role. Na výběr má z odstřelovače, ženisty nebo medika. Poslední díl herní série vyšel v roce 2018.

Battlefield 2042
Zobrazit méně keyboard_arrow_up