chevron_left Síťové prvky

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Síťové prvky

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 2 049 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 2 049 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Máte nový byt nebo dům, zařizujete internet, a chcete, aby fungoval po celém domě? Právě pro vás jsme připravili nabídku síťových prvků. Prozradíme vám totiž bližší informace o WiFi routerech, Access pointech, IP kamerách, modemech, síťových kartách, switchích, routerech a VoIP telefonech. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

WiFi routery a Access Pointy

Pro bezdrátové pokrytí internetu po celém vašem domě se neobejdete bez WiFi routeru, který vám umožní surfovat na internetu, pouštět streamovací platformy nebo filmy. Dostatečně silný signál vám zaručí kvalitní WiFi anténa. Access pointy neboli přístupové body jsou ideálním doplňkem do vnitřních, ale i vnějších prostor, kde by byl jinak velmi špatný dosah bezdrátové sítě.

WiFi router
IP kamery

IP kamery

Chcete mít váš majetek a celý dům neustále pod dohledem a chráněn před zloději? Právě IP kamery patří do většiny kvalitních zabezpečovacích systémů společně s alarmy. Rozdělují se na venkovní a vnitřní. Mohou zaznamenávat videozáznam až při detekci pohybu i ve FullHD rozlišení.

Modemy

Další možností pro připojení k internetu jsou 5G/LTE nebo ADSL/VDSL modemy, které pro připojení k síti využívají mobilní data nebo telefonní vedení. LTE modemy jsou výhodné, zejména pokud často jezdíte na služební cesty. VDSL a ADSL modemy jsou v České republice hojně zastoupené stejně jako WiFi routery.

LTE modem
Síťové karty

Síťové karty

Pokud máte stolní počítač a nechcete mít přes celý rodinný dům přivedený kabel s internetem, jsou pro vás ideální volbou síťové karty nebo WiFi adaptéry, které vám umožní přijímat WiFi signál.

Switche a routery

Switche slouží pro propojení jednotlivých zařízení v lokální síti. Tyto zařízení rozpoznají, kam mají jednotlivá data odeslat. Používají se zejména ve školách nebo firmách pro připojení služebních počítačů, notebooků i dalších zařízeních. Nedílnou součástí vybavení pro přivedení internetu do domácnosti nebo firmy jsou routery, které se rozdělují podle počtu LAN konektorů a dalších užitečných funkcí.

Switch
VoIP telefon

VoIP telefony

Pakliže v práci často telefonujete, budou se vám hodit VoIP telefony, které umožňují volat přes internetové připojení na pevné linky i do mobilních zařízení, což umožňuje levnější spojení s volaným, jednotlivé tarify volání se liší podle zvoleného operátora.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up