chevron_left Péče o kojence a batolata

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Péče o kojence a batolata

Populární nabídky
Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 1 501 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 1 501 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Populární nabídky
123456 chevron_right chevron_right

Péče o dítě je náročnou disciplínou, u které jistě oceníte jakoukoliv pomoc. V kategorii péče o kojence najdete nejen vše pro péči o vaše nejmenší, ale i spoustu vychytávek, které vám péči usnadní nebo zpříjemní. Jako bonus vám poradíme, na co se zaměřit při výběru.

Chodítka, nosítka

Jakmile se dítě naučí chodit, bývá k nezastavení. První krůčky s sebou přináší pády a různé karamboly. S chůzí mu zvládne pomoci chodítko, které ho navíc zabaví různými interaktivními prvky. Když se potřebujete s dítětem někam vydat a nechcete si brát kočárek, můžete zvolit jednu z nosících pomůcek. V kategorii chodítka a nosítka vám představíme typy nosících pomůcek a jak si vybrat tu nejlepší pro vás a vaše dítě.

chodítko
chůvička

Chůvičky, monitory dechu

Každý rodič by měl nejraději své dítě neustále pod kontrolou, avšak ne vždy je to možné. Ve chvílích, kdy nemůžete mít dítě přímo na očích, vám vypomůže chůvička a monitor dechu. Chůvička může přenášet pouze zvuk nebo i obraz. Jak si vybrat tyto dva šikovné pomocníky vám poradíme v kategorii chůvičky, monitory dechu.

Kojení a krmení

V kategorii kojení a krmení naleznete vše potřebné pro malé i velké strávníky. Vybavte se vším potřebným pro správné a pohodlné kojení a krmení z lahvičky. Pro větší děti můžete pořídit bryndáky zachycující jídlo a barevné nádobí, které udělá dítěti radost.

odsávačka mléka
vanička

Koupání a hygiena

U dětí je hygiena velice důležitá. Ve výbavě vám nesmí chybět vanička, která nabízí pohodlné a bezpečné koupání miminka. Pro větší děti budete potřebovat nočník, který postupně nahradí plenky. V kategorii koupání a hygiena vám s výběrem těchto pomůcek poradíme.

Pleny a přebalování

Veškeré potřeby pro přebalování najdete v kategorii pleny a přebalování. Vybrat si můžete z látkových plen, které se dají využít nejen na přebalování. Klasické jednorázové pleny jsou pohodlnou variantou. Při používání jednorázových plen byste neměli opomenout pořízení koše na plenky, který pohltí nepříjemný zápach.

jednorázové plenky
Zobrazit méně keyboard_arrow_up