chevron_left Pleny a přebalování

Často hledané

Často hledané

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Pleny a přebalování

Kategorie
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 142 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 142 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
Seznam nabídek
Populární nabídky
123 chevron_right chevron_right

Přebalování miminek a větších dětí patří mezi činnosti, které neodmyslitelně patří k péči o dítě. Jednorázové plenky opět nahrazují plenky látkové, které jsou uzpůsobeny zrychlené době. Mušelínové pleny jsou pomocníkem, který zastane několik rolí najednou. Od nepříjemného zápachu způsobeného použitými plenami vám pomohou koše na pleny, které jej eliminují a navíc zabrání šíření případných bakterií.

Nevíte si rady, jak naučit dítě na nočník? Přečtěte si náš článek, ve kterém najdete několik rad.

Mušelínové pleny

Mušelínové pleny se vyznačují svou lehkostí, prodyšností a šetrností k citlivé dětské pokožce. Vhodné jsou pro miminka i větší děti. Mušelínovou plenu můžete využít jako lehkou přikrývku, výměnnou podložku, ručník apod. Během kojení se můžete plenkou zakrýt a následně ji přehodit přes rameno, aby si miminko mohlo v klidu odříhnout. Mušelínové pleny jsou k dostání v jednoduchých barvách i zajímavých vzorech.  

plenky látkové

Látkové plenky

Používání látkových plenek se opět vrací do módy. Jedná se o šetrnější metodu plenkování a ačkoliv se to nemusí znát, tak vám látkové plenky ušetří i pár korunek. Moderní látkové plenky jsou uzpůsobeny tak, aby jejich používání bylo pohodlné pro vás i vaše miminko. Jaké druhy existují a na co se při výběru zaměřit? To se dozvíte v kategorii pleny a svrchní kalhotky.  

Koše na pleny

Použité plenky velmi silně a nepříjemně zapáchají. Koše na pleny jsou vyvinuty tak, aby šíření nepříjemného zápachu zabránily. Po vhození plenky do koše dojde k jejímu zabalení do speciální fólie, která je napuštěná vůní. Uvnitř koše je dále umístěna kazeta s antibakteriálními účinky, který zahubí 99 % všech bakterií. Díky tomu nemusíte s každou plenkou běhat ven do popelnice. Koš lze poté využít i na běžné odpadky. 

Přebalovací podložky

Přebalovací podložky poskytují miminku pohodlné a útulné místo během přebalování. Jsou vyrobeny z příjemných a omyvatelných materiálů. Dají se umístit na přebalovací nábytek, nebo jen tak na zem. To, čemu věnovat pozornost při výběru přebalovací podložky a jaký typ je pro vás ten pravý, se dozvíte v kategorii přebalovací podložky.

přebalovací podložka
Zobrazit méně keyboard_arrow_up