chevron_left Ostatní doplňky na pečení

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Ostatní doplňky na pečení

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 44 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 44 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1 nabídek na stránce
Seznam nabídek
Populární nabídky
1

Jestli se ve své kuchyni hodláte pustit do pečení kuřete, zeleniny, dortu, sušenek či cukroví, určitě vám doma nechybí trouba, plech, pekáč, zapékací miska ani vykrajovátka. Pak jsou tu ale také drobnosti jako pečicí papír, mašlovačka, kuchyňský teploměr či lis na těsto, které vám i to sebesložitější pečení neuvěřitelně usnadní.

Pečicí papír, alobal a silikonová podložka na pečení

Proč byste před každou várkou cukroví nebo koláčů vymazávali plech, když ho stačí jednoduše vyložit papírem na pečení? Své využití najde také při vaření v páře či při pečení v papilotě. V alobalu můžete péct brambory, zeleninu i ryby nebo v něm nechat odpočívat steaky. Silikonová podložka na pečení je zase skvělá v tom, že na ní lze těsto vyválet, případně vykrájet a rovnou ji s nachystanými sušenkami strčit do trouby.

silikonová podložka na pečení
mašlovačka

Mašlovačka

Už naše babičky používaly péřové mašlovačky a mašlovačky s přírodními štětinami k potírání masa při pečení, k pomazávaní chleba slanou vodou nebo natírání horkých perníčků vejcem rozšlehaným v mléce. Dnes se v domácnostech setkáme spíše s mašlovačkami silikonovými s nerezovou, plastovou nebo bambusovou rukojetí. Ty slouží stejně skvěle a na rozdíl od péřových se mnohem snadněji udržují v čistotě. Dají se totiž mýt jak pod proudem tekoucí vody, tak v myčce nádobí.

Kuchyňský teploměr

Dalším praktickým pomocníkem při pečení je kuchyňský teploměr. Může být určený buď k volnému položení do trouby nebo zapichovací. Díky němu snadno poznáte, že je maso dostatečně propečené, ale uvnitř stále růžové i kdy uzrál čas na vytažení čokoládového fondantu z trouby.

teploměr na maso
ratanová ošatka na kynutí chleba

Ošatka na chléb

Zbožňujete vůni a chuť domácího chleba, ale před elektrickou pekárnou dáváte přednost pečení v troubě? Tak to se vám kromě speciální formy na chléb bude hodit také ošatka na kynutí chleba. Slouží k tomu, aby si chléb během kynutí udržel požadovaný tvar a občas je doplněna o vyražený motiv klasu nebo jiný reliéf, který bude bochník zdobit i po upečení. Ošatky na chleba se v minulosti vyráběly ze slámy, dnešní se vyrábějí z ratanu. K mání jsou kulaté, oválné, čtvercové i obdélníkové.

Lis na těsto a stěrka na těsto

Pokud si rádi a často dopřáváte stříkané linecké banánky nebo jiné podobné čajové pečivo a chtěli byste si ho sami upéct, kupte si kovový či plastový lis na těsto. Může být buď manuální nebo elektrický a často je opatřen různými nástavci pro výrobu keksů rozličných tvarů. Stěrka na těsto je skvělý pomocník, když chcete z kuchyňského robota nebo mísy dostat všechno těsto, sníh z bílků či šlehačku. Většinou se dnes vyrábí ze silikonu a její rukojeť z nerezu, plastu nebo dřeva.

stěrka na těsto
lis na těsto a zdobička v jednom

Zdobička na perníčky a pro zdobení cukroví se hodí i k zdobení dortu

Se zdobením dortů a cukroví si nejlépe poradí zdobička. Ta může mít formu zdobicího sáčku s vyměnitelnými nástavci, ale seženete i zdobičku s pístem nebo elektrickou. Jestli milujete stříkané sušenky a zároveň vás baví slavnostní zdobení dortů, vyplatí se vám investice do lisu na těsto a zdobičky v jednom.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up