Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Plechy

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Plechy

Velký výprodej od svet_bydlení
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 24 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 24 nabídek O výsledcích
Seznam doporučených nabídek
1 nabídek na stránce
Seznam nabídek
1

Pokud plánujete přípravu batátových hranolek, sušenek, vánočního cukroví či jiné pečené lahůdky, budete samozřejmě potřebovat troubu. A také jeden nebo více plechů na pečení. Nevíte, jestli zvolit pečicí plech s vysokými či nízkými okraji, a tak trochu si lámete hlavu i s výběrem vhodného materiálu? Poradíme.

hluboký pečicí plech

Pečicí plech do trouby vs. pekáč

Je pravda, že určité typy buchet zvládnete připravit také v pekáči. Když byste v něm ale chtěli udělat například dokonale křupavé americké brambory, museli byste je péct ve velmi malém množství. A cookies? Do většího pekáče by se vám vešly s trochou dobré vůle dvě. Proto se na pečení krekrů i perníčků více hodí plech. Ten dobrotám nabízí dostatek místa, aby získaly chrupavou kůrčičku a uvnitř zůstaly nádherně vláčné.

Jak vybrat plech na pečení

Rozměr plechu by se měl vždy odvíjet od velikosti vaší pečicí trouby. Příliš velký plech by byl problém, ale menší můžete bez obav položit na rošt. Co se týče materiálu, tak jsou k mání klasické smaltované, hliníkové, teflonové, silikonové a vysoce odolné plechy z uhlíkové oceli. Mnoho trub je plechy sice opatřeno už při koupi, ale jestli se vám nějaký ztratil, poničil nebo chcete péct medovník, který má spoustu tenkých vrstev korpusu, budou se vám hodit plechy navíc. A když už jsme u medovníku, tak na přípravu medových plátů vybírejte mělké plechy na pečení, které jsou skvělé i pro pečení korpusu na roládu. Snadno na nich upečete také krokety, granolu nebo nasucho opražíte kaštany, ořechy i dýňová a slunečnicová semínka. Hluboký pečicí plech zase využijete při pečení bublaniny nebo žebírek, která je třeba průběžně podlévat. Dále existují speciální kulaté plechy na pizzu.

mělký plech na pečení

Sháníte kromě plechů také jiné vybavení do kuchyně? Prohlédněte si naši nabídku hrnců, pánví, příborů, misek, sklenic, dóz na potraviny a kuchyňských pomůcek.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up