Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Přebalovací podložky

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Doba dodání (od obdržení platby)
Barva
Vystavené před
Končící za méně než

Přebalovací podložky

V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 11 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 11 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
1 nabídek na stránce
1

Přebalovací podložka je nutným vybavením, které nesmíte zapomenout pořídit, než se vám narodí váš uzlíček štěstí. Na trhu existuje několik druhů přebalovacích podložek. Jak se od sebe tyto typy liší a na co se při výběru přebalovací podložky zaměřit? To vše se dozvíte níže.

Přebalovací podložka

Klasická přebalovací podložka nabízí možnost umístění na nábytek, zem či pohovku. Je velice skladná, můžete ji tak snadno uklidit před návštěvou. Využívá se zejména, pokud se rozhodnete pro přebalovací pult či komodu. Podložka může disponovat zvýšenými okraji, což pomůže miminko udržet v bezpečí. 

přebalovací podložka

Přebalovací podložka s pevným dnem

Pro přebalovací podložku s pevným dnem se rozhodněte ve chvíli, kdy nemáte prostor nebo zkrátka nechcete pořizovat přebalovací nábytek. Podložku lze umístit na postýlku nebo přes vanu. O bezpečí se postarají protiskluzové nožičky či kolíčky a postranní zarážky.


Cestovní přebalovací podložka

Cestovní přebalovací podložka je vhodná nejen na cesty, ale i na přebalování kdekoliv po domě. Podložka je lehká a velmi skladná, snadno ji tak uložíte do přebalovací tašky. Na podložku jsou použity snadno omyvatelné a pratelné materiály, zároveň je opatřena savou vrstvou, která zachytí drobné nehody.

Jak vybrat přebalovací podložku?

Přebalování miminka se stane činností, kterou budete vykonávat několikrát denně, proto byste neměli výběr správné přebalovací podložky podcenit. My jsme sepsali pár rad, jak vybrat tu pravou přebalovací podložku.


Kde budete miminko přebalovat?

Výběr podložky zásadně ovlivní to, kde se chystáte miminko přebalovat. Budete si pořizovat speciální nábytek na přebalování, nebo budete využívat pouze přebalovací podložku? Na nábytek je vhodná klasická přebalovací podložka, která je navíc snadno přenosná. Jako samostatnou podložku doporučujeme tu s pevným dnem, kterou lze umístit na postýlku. Chybět by vám rozhodně neměla cestovní podložka, kterou využijete nejen na cestách, ale i na návštěvách.


Rozměry

Rozměry podložky jsou důležité zejména ve chvíli, kdy se rozhodnete podložku umístit na přebalovací komodu či pult. Mezi nejběžnější rozměry patří 50 x 70 cm a 50 x 80 cm


Materiál

Použité materiály na výrobu podložky musejí být zdravotně nezávadné. Podložka by dále měla být snadno omyvatelná a protiskluzová.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up