Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Diody a usměrňovací bloky

Země doručení
SIMPLE_FILTERS_OFFER_TYPES
Stav zboží
SIMPLE_FILTERS_OFFER_PARAMS
Výrobce
Druh Doba dodání (od obdržení platby)

Diody a usměrňovací bloky

177 nabídek
keyboard_arrow_down
:
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
:
done
done
favorite
177 nabídek
Populární nabídky
123 chevron_right chevron_right

Stavíte elektrické obvody a potřebujete přeměnit nebo kontrolovat protékající proud obvodem? V tom případě se vám budou hodit usměrňovací bloky a speciální diody. Seznámíme vás s jednotlivými typy těchto součástek a prozradíme jejich výhody. Podívejte se na naši aktuální nabídku.

Speciální diody

Speciální diody v obvodech omezují protékající proud a napětí v obvodu na předem stanovenou hodnotu. Jsou ideálním pomocníkem pro napájení LED diod. Rozdělují se na unipolární, bipolární a lavinové diody. Zvláštním typem jsou diodová pole.

Dioda
dioda

PIN diody

PIN diody vynikají větší odolností, vzhledem k napětí a nižší kapacitě spojení, na rozdíl od klasických PN diod. Využívají se především pro vysokofrekvenční signály, a to pro útlumové obvody, fázové měniče, přepínání induktorů a přepínače.

Univerzální a rychlé diody

Tyto diody se mohou zapojit do elektrického obvodu pomocí šroubu nebo klasicky THT. Jejich maximální napětí je až 1000 V a proud až 15 A. Rychlé diody mají plastový obal a axiální vývody.

Dioda K719
Usměrňovací můstek

Usměrňovací bloky

Usměrňovací bloky se v elektrických obvodech používají pro přeměnu střídavého proudu na stejnosměrný elektrický proud. Rozdělují se na jednocestné a dvoucestné usměrňovače, dále se rozdělují podle činnosti na aktivní, řízené a neřízené usměrňovače.

méně keyboard_arrow_up