Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.

chevron_left Počítačové stoly

Parametry zrušit filtry Země doručení
Typ nabídky
Stav zboží
Cena (Kč)
Lokalita
Do vzdálenosti km
Parametry nabídky
Barva Styl
Funkce
Povrch
Materiál
Doba dodání (od obdržení platby)
Vystavené před
Končící za méně než

Počítačové stoly

Velký výprodej od svet_bydlení
V mém okolí

Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.

Našli jsme vám celkem 66 nabídek O výsledcích
Seřadit podle:Relevance, nejlepší shodakeyboard_arrow_down
Relevance:
done nejlepší shoda
Cena:
done nejlevnější
done nejdražší
Cena včetně přepravy:
done nejlevnější
done nejdražší
Počet kupujících:
done nejméně
done nejvíce
Čas:
done právě končící
done nejnovější
favorite Hlídat podobné nabídky
Našli jsme vám celkem 66 nabídek O výsledcích
Seznam nabídek
12 chevron_right chevron_right nabídek na stránce
Populární nabídky
12 chevron_right chevron_right

Počítačový stůl patří mezi nábytek, který využijí děti, studenti, vášniví hráči, kancelářští pracovníci i obyčejní lidé. Stoly se liší tvarem, velikostí, provedením i barvou. Přemýšlíte nad zakoupením počítačového stolu? Pojďme si společně projít body, které vám s výběrem stolu pomohou.

Rovný PC stůl

Klasika, která neurazí a hodí se do většiny interiérů, to je rovný počítačový stůl. Zajímavou variantou je PC stůl s nastavitelnou výškou. Tu můžete změnit manuálně, nebo pomocí tlačítka. Stůl s nastavitelnou výškou je ideální volbou ve chvíli, kdy potřebujete u práce stát, nebo stůl bude využívat více lidí o rozdílné výšce.

rovný PC stůl

Rohový PC stůl

Máte v místnosti nevyužitý roh a potřebujete u stolu vykonávat více činností? Rohový stůl tyto dva požadavky hravě splní. Na výběr máte z několika provedení, velikostí a barevných variant.

Jak vybrat počítačový stůl?

Před koupí počítačového stolu je nutné si položit několik otázek, které vám zásadně pomohou s finálním výběrem.

  • Výška pracovní desky – Správná výška stolu vám zpříjemní chvíle za ním strávené a navíc vám pomůže se správným držením těla. Výška pracovní desky se odvíjí od vaší výšky. Bude stůl využívat více lidí s výrazným rozdílem ve výšce? Zvažte koupi stolu s nastavitelnou výškou.
  • Rozměry – Zásadní vliv na rozměry stolu bude mít místnost, kam chcete stůl umístit. Ať už chcete stůl menší, nebo větší, neměli byste opomenout jeho hloubku. Ideální vzdálenost monitoru od očí by měla být alespoň 60 cm.


Materiál

Materiál má vliv na životnost, cenu a celkový design stolu. Nejčastěji se setkáte se stoly z těchto materiálů:

  • Masiv Dřevo představuje nejspolehlivější materiál, který lze použít na výrobu nábytku. Svou jedinečnou kresbou učiní z každého kousku originál a při správné údržbě vám stůl vydrží desítky let.
  • MDF – Plnohodnotná alternativa k masivu z přírodních vláken se pyšní dlouhou životnostní, vysokou odolností a skvělým vzhledem.  
  • Sklo – Moderně a luxusně vypadající materiál s překvapivě vysokou odolností. U skleněných stolů musíte myslet na nosnost, kterou nedoporučujeme překračovat. U skleněného stolu se vyplatí investovat do počítačové podložky, která zabrání poškrábání.
  • Plast – Jedna z nejlevnějších variant nabízí nespočet designových provedení. V interiéru může však působit levně. 
  • Lamino – Oblíbená náhrada stolu dřevěných nabízí příznivou cenu a mnoho barevných variant. Nízká cena jde ruku v ruce s vyšší náchylností k mechanickému poškození. 
  • Dýha – Tenký list dřeva přelepující desku z překližky vykouzlí reprezentativní vzhled za pár korun. Dýhou lze vylepšit i opotřebené stoly z masivu. U dýhovaných stolů dávejte pozor na vlhkost, která by mohla dýhu oddělit. 
  • Kov – Doplňkový materiál, který je nejčastěji používán na nohy stolů a na rám stolů skleněných.
počítačový stůl

Kam umístit počítačový stůl?

Umístění počítačového stolu je důležitější, než se může zdát. Má vliv na vaši výkonnost i zdraví. Stůl by neměl být umístěn přímo u okna, jelikož by vás mohlo od práce vyrušit venkovní dění a přímé světlo z okna může poškodit zrak. U stolu byste neměli sedět zády k oknu, kdy světlo z něj dopadá přímo na monitor. Někomu může dále vadit sedět zády ke dveřím. Stůl by měl být umístěn tak, abyste měli dokonalý rozhled po místnosti a zároveň by místo mělo být dobře osvětleno.

Zobrazit méně keyboard_arrow_up